Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Intelligence, nieuwe komedieserie bij Sky One

Intelligence, nieuwe komedieserie bij Sky One

Sky One heeft een nieuwe zesdelige komedie Intelligence besteld met David Schwimmer en Nick Mohamed.
Schwimmer (American Crime Story, foto (R) en Mohammed (Uncle, foto (L) spelen niet alleen de hoofdrollen maar zullen ook uitvoerend gaan produceren. Laatst genoemde gaat de serie schrijven. Sky Vision zal de komedieserie Intelligence internationaal gaan uitbrengen.

6782 IntelMet dank aan Sky One

De serie Intelligence is een kantoorkomedie, die is gesitueerd in Cheltenham bij de UK’s Government Communications Headquarters. Schwimmer speelt een eenzame politieke machtswellusteling NSA agent die gaat samenwerken met een onbeholpen en tactloze computer analist (Mohammed) en een nieuw team die cyber crime moet aan gaan pakken. Wat kan er misgaan?

Nerys Evans, creatieve komedie directeur bij Expectation zegt: "Hoewel de inzet erg hoog is voor het team, het bestrijden van cyber criminaliteit, onthult deze komedie dat dit kantoor niet veel verschilt van andere kantoren. Van temperamentvolle kopieerapparaten tot dubbel geboekte vergaderruimtes, dat gebeurd op elk kantoor en ook op dit kantoor is het niet heel veel anders. David Schwimmer en Nick Mohammed hebben een fantastische chemie als 'oneven paar' en de scripts zijn briljant grappig, we kunnen niet wachten om de wereld van Intelligence tot leven te zien komen."

Schwimmer vertelt: "Ik heb geen idee waar deze show over gaat, maar als er Intelligence wordt genoemd, zal ik er natuurlijk deel van uitmaken." Mohammed noemde de samenwerking met Schwimmer een droom die uitkomt: "Hij kan prima samenwerken, is eerlijk en uitermate grappig. En ik kan niet blijer zijn met zijn medewerking aan deze serie."

Wanneer de serie te zien zal zijn bij Sky One is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten