Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS All Access bestelt twee seizoenen Star Trek: Lower Decks

CBS All Access bestelt twee seizoenen Star Trek: Lower Decks

CBS All Access komt met een animatieserie voor volwassenen onder de titel Star Trek: Lower Decks. De afleveringen duren 30 minuten en CBS heeft meteen twee seizoenen besteld.
Star Trek: Lower Decks volgt de bemanning van één van de wat minder belangrijke ruimteschepen van Starfleet. Het is de eerste originele animatieserie van CBS All Access en het eerste project dat geproduceerd wordt door CBS Eye Animation Productions, een onlangs gelanceerde arm van CBS Television Studios.

6494 MikeMcMahan
Mike McMahan

De serie is afkomstig van Mike McMahan (Rick and Morty), die voor CBS ook werkte aan Star Trek: Short Treks. McMahan belooft dat zijn serie ondanks de komische insteek dicht bij de kern van Star Trek zal blijven. Hij pitchte zijn idee voor de serie aan producent Alex Kurtzman. Die zegt: "Mike won onze harten met zijn eerste zin: ‘Ik wil een show doen over de mensen die de gele cartridge in de voedselreplicator plaatsen, zodat er een banaan aan de andere kant uit kan komen’. Terwijl we de wereld van Trek uitbreiden naar fans van alle leeftijden, zijn we erg enthousiast om Mike te kunnen inschakelen.”

CBS All Access heeft nog geen lanceerdatum bekend gemaakt voor Star Trek: Lower Decks.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten