Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

ITV maakt politieserie Wild Bill met Rob Lowe

ITV Studios, Anonymous Content en productiebedrijf 42 hebben de nieuwe politieserie Wild Bill aangekondigd.

Wild Bill vertelt het verhaal van de Amerikaanse politiechef Bill Hixon, gespeeld door Rob Lowe. Samen met zijn 14-jarige dochter Kelsey komt hij terecht in Boston, Lincolnshire nadat ze gevlucht zijn. Maar leven in een onbekende gemeenschap dwingt Bill om alles over zichzelf te onderzoeken.

Rob Lowe is een beroemde Amerikaanse acteur, bekend van onder andere de televisieserie The West Wing, waarin hij de rol van Sam Seaborn vertolkte. Lowe zegt over de serie Wild Bill: "Ik ben verheugd om met deze getalenteerde partners samen te gaan werken en terug te gaan naar het Verenigd Koninkrijk, waar ik nog steeds van houd."

Embed from Getty Images
Rob Lowe

Lowe treedt ook op als uitvoerend producent naast Eleanor Moran (Rome, Being Human, Watership Down) en Rory Aitken (Watership Down) namens 42. Vanaf november 2018 zal er rond Londen en in Lincolnshire worden gefilmd. ITV Studios Global Entertainment is verantwoordelijk voor de internationale distributie van de serie.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van een nieuwe korte komedieserie met Steve Martin en Martin Short. Het wordt gerealiseerd door This Is Us-maker Dan Fogelman en 20th Century Fox TV.
Vandaag, 14:00
Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Vandaag, 13:00
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
Vandaag, 12:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.
Vandaag, 11:00
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Gisteren, 20:30