Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

ITV maakt politieserie Wild Bill met Rob Lowe

ITV Studios, Anonymous Content en productiebedrijf 42 hebben de nieuwe politieserie Wild Bill aangekondigd.

Wild Bill vertelt het verhaal van de Amerikaanse politiechef Bill Hixon, gespeeld door Rob Lowe. Samen met zijn 14-jarige dochter Kelsey komt hij terecht in Boston, Lincolnshire nadat ze gevlucht zijn. Maar leven in een onbekende gemeenschap dwingt Bill om alles over zichzelf te onderzoeken.

Rob Lowe is een beroemde Amerikaanse acteur, bekend van onder andere de televisieserie The West Wing, waarin hij de rol van Sam Seaborn vertolkte. Lowe zegt over de serie Wild Bill: "Ik ben verheugd om met deze getalenteerde partners samen te gaan werken en terug te gaan naar het Verenigd Koninkrijk, waar ik nog steeds van houd."

Embed from Getty Images
Rob Lowe

Lowe treedt ook op als uitvoerend producent naast Eleanor Moran (Rome, Being Human, Watership Down) en Rory Aitken (Watership Down) namens 42. Vanaf november 2018 zal er rond Londen en in Lincolnshire worden gefilmd. ITV Studios Global Entertainment is verantwoordelijk voor de internationale distributie van de serie.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00