Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste foto van Ruby Rose als Batwoman

Eerste foto van Ruby Rose als Batwoman

The CW heeft de eerste foto van Ruby Rose als Batwoman gepubliceerd - en ze ziet eruit alsof ze klaar is om de Arrowverse te verslaan.
In de onderstaande foto heeft Rose een volle kop vurig rood haar. Met de kenmerkende kap en cape, ontworpen door de viervoudig Academy Award-winnende kostuumontwerper Colleen Atwood, is Rose klaar om haar Arrowverse-debuut te maken als Batwoman (ook bekend als Kate Kane).

Rose werd in augustus aangekondigd als de nieuwe Batwoman. Het personage van Kate Kane is lesbisch en sommige twitteraars wisten niet dat Rose dat ook was. Batwoman zal later dit jaar geïntroduceerd worden in een nieuw 'cross-over event' van zender The CW, waarin personages uit Arrow, The Flash (2014), DC's Legends of Tomorrow en Supergirl samenkomen.

The CW is bovendien een serie aan het maken over de DC-superheld Batwoman die in het najaar van 2019 verschijnt. Caroline Dries is de schrijver en uitvoerend producent van het project. Zij heeft een lange geschiedenis bij The CW en werkte als schrijver en producent aan The Vampire Diaries.

6401 BatwomanCW
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten