Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Wheel of Time wordt serie bij Amazon

Amazon heeft een serieorder gegeven voor een bewerking van Robert Jordan's The Wheel of Time.

The Wheel of Time, waarvan meer dan 90 miljoen boeken over de hele wereld zijn verkocht, speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat. Maar alleen vrouwen kunnen er gebruik van maken. Het verhaal volgt Moiraine, een lid van de schimmige en invloedrijke volledig vrouwelijke organisatie genaamd de 'Aes Sedai', terwijl ze een gevaarlijke, wereldomvattende reis met vijf jonge mannen en vrouwen begint.

Moiraine gelooft dat een van hen de reïncarnatie zou kunnen zijn van een ongelooflijk krachtig individu, waarvan gezegd wordt dat ze de mensheid zal redden of vernietigen. De serie baseert zich op tal van elementen van de Europese en Aziatische cultuur en filosofie, met name de cyclische aard van tijd in het boeddhisme en het hindoeïsme.

Embed from Getty Images
Rafe Judkins

The Wheel of Time wordt gemaakt door Rafe Judkins, bekend als schrijver van Agents of S.H.I.E.L.D. en Chuck. Het wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon Studios.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
In juni verschijnt het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Absentia op Videoland.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van The Alienist, met als ondertitel Angel of Darkness, zal in juli te zien zijn bij TNT.
Gisteren, 09:00
Het derde seizoen van de Belgische dramedyserie Zie mij graag verschijnt in juni op Videoland.
zaterdag, 09:00
Er komt geen vierde seizoen van Alexa & Katie. In juni zullen er nieuwe afleveringen van het derde seizoen van de Amerikaanse komedieserie verschijnen.
vrijdag, 16:00
De Amerikaanse misdaadserie Prodigal Son, met Tom Payne (The Walking Dead) en Michael Sheen (Masters of Sex), is door Fox vernieuwd met een tweede seizoen.
vrijdag, 13:00