Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Wheel of Time wordt serie bij Amazon

Amazon heeft een serieorder gegeven voor een bewerking van Robert Jordan's The Wheel of Time.

The Wheel of Time, waarvan meer dan 90 miljoen boeken over de hele wereld zijn verkocht, speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat. Maar alleen vrouwen kunnen er gebruik van maken. Het verhaal volgt Moiraine, een lid van de schimmige en invloedrijke volledig vrouwelijke organisatie genaamd de 'Aes Sedai', terwijl ze een gevaarlijke, wereldomvattende reis met vijf jonge mannen en vrouwen begint.

Moiraine gelooft dat een van hen de reïncarnatie zou kunnen zijn van een ongelooflijk krachtig individu, waarvan gezegd wordt dat ze de mensheid zal redden of vernietigen. De serie baseert zich op tal van elementen van de Europese en Aziatische cultuur en filosofie, met name de cyclische aard van tijd in het boeddhisme en het hindoeïsme.

Embed from Getty Images
Rafe Judkins

The Wheel of Time wordt gemaakt door Rafe Judkins, bekend als schrijver van Agents of S.H.I.E.L.D. en Chuck. Het wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon Studios.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00