Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Wheel of Time wordt serie bij Amazon

Amazon heeft een serieorder gegeven voor een bewerking van Robert Jordan's The Wheel of Time.

The Wheel of Time, waarvan meer dan 90 miljoen boeken over de hele wereld zijn verkocht, speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat. Maar alleen vrouwen kunnen er gebruik van maken. Het verhaal volgt Moiraine, een lid van de schimmige en invloedrijke volledig vrouwelijke organisatie genaamd de 'Aes Sedai', terwijl ze een gevaarlijke, wereldomvattende reis met vijf jonge mannen en vrouwen begint.

Moiraine gelooft dat een van hen de reïncarnatie zou kunnen zijn van een ongelooflijk krachtig individu, waarvan gezegd wordt dat ze de mensheid zal redden of vernietigen. De serie baseert zich op tal van elementen van de Europese en Aziatische cultuur en filosofie, met name de cyclische aard van tijd in het boeddhisme en het hindoeïsme.

Embed from Getty Images
Rafe Judkins

The Wheel of Time wordt gemaakt door Rafe Judkins, bekend als schrijver van Agents of S.H.I.E.L.D. en Chuck. Het wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon Studios.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1