Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Thrillerserie LOIS vanaf 28 november op NPO 1

Thrillerserie LOIS vanaf 28 november op NPO 1

LOIS is een spannende, driedelige thrillerserie gebaseerd op de boekenreeks van Simone van der Vlugt.
De gelijknamige hoofdpersoon, Lois Elzinga, gespeeld door Noortje Herlaar, werkt als rechercheur bij de Alkmaarse politie en krijgt iedere week met een nieuwe, complexe zaak te maken.

Samen met haar team dealt rechercheur Lois met de zwaarste soort criminaliteit: moorden, ontvoeringen en ander extreem geweld zijn haar dagelijkse realiteit. Lois is echter al jaren gewend aan haar heftige beroep; ze lééft min of meer voor het politiewerk. Na het vroege verlies van haar beide ouders is Lois’ enige vertrouwenspersoon haar zusje Tessa, die sinds kort getrouwd is met de rijke Guido en naar Bergen is verhuisd.

6345 Lois

Voor de rest van de buitenwereld heeft Lois geen ruimte: ze heeft een gecontroleerd, veilig leventje voor zichzelf gecreëerd en houdt zich te allen tijden aan haar zelfopgelegde ‘regels’. Als een geheim uit Lois’ verleden echter ineens komt bovendrijven wordt dat rustige leventje flink overhoop gegooid. Tegen de achtergrond van drie heftige zaken komt Lois’ hele privéleven op scherp te staan. Niet alleen dreigt ze haar enige echte bondgenoot te verliezen, maar de rollercoaster heeft ook het nodige effect op haar werk als rechercheur. Alles dat voor Lois altijd vanzelfsprekend is geweest, komt op losse schroeven te staan en ze zal voor het eerst iets moeten veranderen om de grip op haar leven te houden.

De cast van LOIS bestaat verder uit Nora El Koussour, Kay Greidanus, Raymond Thiry, Bart Klever, Puck Pomelien Busser, Ramsey Nasr, Ian Bok en Anneke Sluiters. De serie bestaat uit drie afleveringen van ongeveer negentig minuten.

LOIS is vanaf woensdag 28 november drie weken lang te zien om 21.30 uur op NPO 1.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten