Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bestelt dramaserie Why Women Kill

CBS bestelt dramaserie Why Women Kill

CBS All Access heeft opdracht gegeven voor de productie van Why Women Kill, een duistere komische dramaserie van Desperate Housewives-maker Marc Cherry, Imagine Television Studios en CBS TV Studios.
Why Women Kill gaat over het leven van drie vrouwen die in drie verschillende decennia leven: een huisvrouw in de jaren '60, een socialite in de jaren '80 en een advocaat in 2018, die elk met ontrouw in hun huwelijk te maken hebben. De serie zal onderzoeken hoe de rollen van vrouwen zijn veranderd, maar hoe hun reactie op verraad in feite ongewijzigd is gebleven.

Embed from Getty Images
Marc Cherry

"Hoe graag we ook denken dat de rol van het huwelijk de afgelopen decennia is geëvolueerd, toch zijn er eigenlijk geen wezenlijke dingen veranderd. Why Women Kill zal onderzoeken wat er gebeurt als de primaire instincten van vrouwen worden losgelaten", aldus Cherry. Na het succes van Desperate Housewives kreeg hij de kans van Imagine Television Studios om een nieuwe serie naar eigen inzicht te maken. Een pilot komt daar niet aan te pas, Why Women Kill wordt direct een serie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten