Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in oktober 2018

Net als in september hebben we alle* nieuwe series die in oktober 2018 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

We Were Tomorrow

Te zien vanaf: Maandag 1 oktober bij Syfy.
Het verhaal: Navigerend door drie levens, proberen Evelyn en Noah in We Were Tomorrow, de waarheid over hun lotsbestemming te achterhalen met Warrick en Siena, echter hun pogingen om de stervende wereld te ontvluchten, wordt gecompliceerd wanneer Kaïn, een onsterfelijke, besluit om ze op te jagen.
De cast: Thomas Davenport, Jason Wilder, Nic Westaway, Tessa James, Gyton Grantley, Alicia Banit, Johnny Brady, Madeleine Kennedy en Chai Hansen.

The Neighborhood

Te zien vanaf: Maandag 1 oktober bij CBS.
Het verhaal: The Neighborhood volgt de aardigste man in het Midden-Westen die met zijn familie naar een moeilijke buurt in L.A. verhuist, waar niet iedereen zijn extreme 'neighborliness' waardeert, waaronder hun nieuwe buurjongen Calvin.
De cast:Beth Behrs, cedric the Entertainer, Max Greenfield, Tichina Arnold, Sheaun McKinney, Marcel Spears en Hank Greenspan.


Happy Together (2018)

Te zien vanaf: Maandag 1 oktober bij CBS.
Het verhaal: Een echtpaar van in de dertig, moe van hun alledaagse leven, begint in Happy Together (2018) zich opnieuw te verbinden met hun jongere, coolere zelf wanneer een opkomende popster, die zich aangetrokken voelt tot hun doodgewone leven in de voorsteden, binnen valt.
De cast: Felix Mallard, Damon Wayans Jr., Amber Stevens West, Chris Parnell en Stephnie Weir.


That Time I Got Reincarnated as a Slime

Te zien vanaf: Dinsdag 2 oktober bij Tokyo MX.
Het verhaal: "Rimuru Tempest" is de nieuwe naam van een slijm in een fantasiewereld van een voormalige 37-jarige menselijke Satou Mikami nadat hij is gedood door een passerende overvaller. Vrij van het gewone, muffe leven, begint hij in That Time I Got Reincarnated as a Slime zijn frisse avontuur in een fantasiewereld als een slijmmonster met unieke vaardigheden.
De stemmencast: Miho okassaki, Tomoaki Maeno, Mao Ichimichi en Makoto Furukawa.


Zombieland Saga

Te zien vanaf: Donderdag 4 oktober bij zender Onbekend.
Het verhaal: Zombieland Saga is een aankomende anime-televisieserie. De serie is geproduceerd door Cygames in samenwerking met Avex Pictures en geanimeerd door studio MAPPA.
De stemmencast: Minami Tanaka, Maki Kawase, Kaede Hondo, Risa Taneda, Asami Tano en Rika Kinugawa.


Into The Dark

Te zien vanaf: Vrijdag 5 oktober bij Hulu.
Het verhaal: Into The Dark is een gloednieuwe horror-eventserie van de veelbelovende, prijswinnende producent, independent TV-studio Jason Blum. De serie bevat een nieuwe aflevering die elke eerste vrijdag van elke maand het hele jaar door wordt uitgebracht. Elke aflevering is geïnspireerd op een feestdag uit de uitgave van de maand, maar alle versies bevatten de kenmerkende genre / thriller-draai van Blumhouse over het verhaal.
De cast: Tom Bateman, Rebecca Rittenhouse, Aurora Perrineau, David Hull, Ray Santiago, Dermot Mulroney, Dana Silvers en Tembi Locke.


Elite

Te zien vanaf: Vrijdag 5 oktober bij Netflix.
Het verhaal: In Elite zullen we meekijken over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Dit is een gedwongen keuze, want nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving moeten ze ergens anders naar school. Het leidt tot een confrontatie tussen de arme en rijke studenten. De locatie waar de dramaserie zich hoofdzakelijk zal afspelen is de meest exclusieve school van Spanje: Las Encinas. De school wordt opgeschrikt door een moord van één van de studenten in een zwembad.
De cast: Maria Pedraza, Arón Piper, Danna Paola en Miguel Herrán.


Radiant

Te zien vanaf: Zaterdag 6 oktober bij NHK.
Het verhaal: Seth is in Radiant een aspirant-tovenaar uit het gebied Pompo Hills. Zoals alle tovenaars is hij een 'besmette', een van de weinige levende wezens die het contact overleefde van de Nemesis-wezens die uit de lucht waren gevallen en die alles wat ze aanraken besmetten en decimeren. Omdat hij immuun voor hen is, wil Seth Hunter worden en de Nemesis bevechten. Maar meer dan dat, Seth wil deelnemen aan een zoektocht die verder gaat dan de eenvoudige jacht op monsters. Hij wil de Radiant vinden, hun veronderstelde wieg. Geholpen door een factie van collega-tovenaars, reist hij de wereld af op zoek naar de Radiant, onder het strenge onderzoek van de Inquisitie.
De stemmencast: Yumiri Hanamori, Takehito Koyasu, Aoi Yüki en Ayane Sakura.


Star Wars Resistance

Te zien vanaf: Zondag 7 oktober bij Disney Channel.
Het verhaal: Kazuda Xiono, en jonge pilot bij de Resistance, krijgt in Star Wars Resistance een top-secret missie om de First Order te onderzoeken, een groeiende bedreiging in de Galaxy.
De stemmencast: Christopher Sean, Scott Lawrence, Josh Brener, Suzie McGrath, Myrna Velasco en Oscar Isaac.


Goblin Slayer

Te zien vanaf: Zondag 7 oktober bij zender Onbekend.
Het verhaal: Een jonge priesteres heeft haar in Goblin Slayer haar eerste avonturengroep gevormd, maar bijna onmiddellijk bevinden ze zich in nood. Het is de Goblin Slayer die hen te hulp schiet - een man die zijn leven heeft gewijd aan de uitroeiing van alle goblins, op alle mogelijke manieren.
De stemmencast: Yuichiro Umehara, Yui Ogura, Nao Tōyama, Yuka Iguchi, Maaya Uchida, Yūichi Nakamura, Tomokazu Sugita, Yōko Hikasa en Yoshitsugu Matsuoka.


All American (2018)

Te zien vanaf: Woensdag 10 oktober bij The CW.
Het verhaal: Wanneer in All American (2018) een ster-middelbare school footballspeler uit South Central wordt gerekruteerd om te spelen voor Beverly Hills High School, botsen er twee verschillende werelden.
De cast: Daniel Ezra, Michael Evans Behling, Bre-z, Coby Christian, Taye Diggs en Samantha Logan.


In de Ban van de Trouwring

Te zien vanaf: Donderdag 11 oktober bij SBS 6.
Het verhaal: In het nieuwe SBS6-programma In de Ban van de Trouwring gaan zes trouwlustige koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan. Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wél eerst voorbereiden en samenstellen, met elkaar! Ze moeten het eens zien te worden over alle aspecten van een ultieme trouwdag. Van jurk, taart en ringen tot locatie, vervoer en natuurlijk de huwelijksreis. Welke keuzes maken ze als groep en in hoeverre zijn ze bereid om compromissen te sluiten? Het zijn belangrijke keuzes, want het stel dat uiteindelijk wint moet het op hun grote dag doen met alle keuzes die de groep heeft gemaakt…
Presentator: Kees Tol.

Mocro Maffia

Te zien vanaf: Donderdag 11 oktober bij Videoland.
Het verhaal: Mocro Maffia is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De Paus gaat samen met zijn oude schoolvriend Tatta de strijd aan met Romano en Potlood. Uit woede probeert de Paus een cokedeal van Romano te rippen. Als deze poging volledig mislukt en er twee doden vallen aan de kant van de Paus, neemt hij op een gruwelijke manier wraak. Dit zal het startschot zijn van een slepende bendeoorlog die veel slachtoffers kent en de hoofdstad op zijn kop zet..
De cast:Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Daan Schuurmans, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee en Sevn Alias.


The Romanoffs

Te zien vanaf: Vrijdag 12 oktober bij Amazon.
Het verhaal: The Romanoffs is een anthologieserie over mensen die geloven dat ze afstammelingen zijn van de vermoorde Russische koninklijke familie.
De cast: John Slattery, Corey Stoll, Christina Hendricks, Noah Wyle, Aaron Eckhart en Diane Lane.


Light As A Feather

Te zien vanaf: Vrijdag 12 oktober bij Hulu.
Het verhaal: Light As A Feather, gemaakt door Lee Fleming Jr., volgt vijf tienermeisjes terwijl ze zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. Wanneer de meisjes precies zo sterven als was voorspeld, moeten de overlevenden uitzoeken waarom ze het doelwit zijn en of de kwaadaardige kracht mogelijk afkomstig is van een van hen.
De cast: Brianne Tju, Harley Graham, Dylan Sprayberry, Peyton List, Liana Librerato en Ajiona Alexus.


The Haunting of Hill House

Te zien vanaf: Vrijdag 12 oktober bij Netflix.
Het verhaal: The Haunting of Hill House is gebaseerd op het boek ShirleyJackson. De roman, die werd geprezen als een van de beste horrorverhalen van de 20e eeuw, volgt vier mensen terwijl ze een zomer doorbrengen in een gehuurd herenhuis. Ze beginnen al snel een breed scala aan bovennatuurlijke verschijnselen te ervaren.
De cast: Paxton Singleton, Samatha Sloyan en Catherine Parker.


Titans (2018)

Te zien vanaf: Vrijdag 12 oktober bij DC Universe.
Het verhaal: Titans (2018) volgt jonge helden uit het hele DC-universum en hun weg naar volwassen worden. Het maakt deel uit van de klassieke Teen Titans-franchise. Dick Grayson en Rachel Roth, een speciaal jong meisje bezeten door een vreemde duisternis, raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Onderweg krijgen ze hulp van Starfire en de sympathieke Beast Boy. Samen worden ze een surrogaat familie en een team van helden.
De cast: Alan Ritchson, Brenton Thwaites, Ryan Potter, April Bowlby, Dwain Murphy en Jake Michaels.


Camping (US)

Te zien vanaf: Zondag 14 oktober bij HBO.
Het verhaal: Tijdens een weekendkampeertrip op de Brown Bear Lake-camping viert Kathryn in Camping (US) de 45ste verjaardag van haar man. De trip is bedoeld als een heerlijke natuurervaring. Maar dan komt Kathryn’s zuster op bezoek en de vrijgevochten Tagalong. Vervolgens ontstaan er ruzies en loopt alles uit de hand. Spanningen en emoties lopen op. Ook komen er nog beren uit het natuurgebied tevoorschijn.
De cast: Janicza Bravo, Arturo del Puerto, Jennifer Garner, Brett Gelman, Cheyenne Haynes en Duncun Joiner.


Charmed (2018)

Te zien vanaf: Zondag 14 oktober bij The CW.
Het verhaal: Wanneer Melanie "Mel" Vera en haar zus Maggie in Charmed (2018) hun moeder verliezen in een gruwelijk ongeluk, verbrijzelt het hun wereld en bedreigt het hun broer of zus. Dan krijgen ze nog een enorme schok: ze hebben een oudere zus, briljante geneticus Macy, die hun moeder al die jaren geheim hield. Met de emoties van de nieuw herenigde zusters die hoog komen, vertonen alle meisjes plotseling onmogelijke nieuwe vermogens. Maar maak je geen zorgen, er is een volkomen redelijke verklaring voor alles ... ofzo zegt Harry Greenwood wanneer hij de drie zussen samen verzamelt om te laten zien dat ze feitelijk krachtige heksen zijn, net als hun moeder. Het is veel om op te nemen voor de zusters, maar uiteindelijk accepteren ze hun nieuwe bestemming als de Charmed Ones, en hun nieuwe plicht om de mensheid te beschermen tegen de demonen die onder ons lopen.
De cast: Sarah Jeffrey, Madeleine Mantock, Melonie Diaz, Ser’Darius Blain en Rupert Evans.


The Conners

Te zien vanaf: Dinsdag 16 oktober bij ABC.
Het verhaal: The Conners is een spin-off van de komedie Roseanne, waarin het draait om de familie Connors zonder Roseanne.
De cast: Sara Gilbert, John Goodman, Laurie Metcalf, Lecy Goranson, Michael Fishman, Enna Kenney, Ames McNamara, Jayden Rey en Maya Lynne Robinson.


The Kids Are Alright

Te zien vanaf: Dinsdag 16 oktober bij ABC.
Het verhaal: Een paar arbeidersklasse-ouders in een Iers-katholiek gezin proberen in The Kids Are Alright hun acht kinderen groot te brengen in de jaren zeventig.
De cast: Micahel Cudlitz, Mary McCormack, Sam Straley, Sawyer Barth, Christopher Paul Richards en Caleb Martin Foote.


The Rookie

Te zien vanaf: Dinsdag 16 oktober bij ABC.
Het verhaal: The Rookie volgt John Nolan, een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden voor de politie van Los Angeles. Hij moet navigeren door de gevaarlijke, humoristische en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' politieagent, vastbesloten om zijn tweede kans te maken om het leven te tellen.
De cast: Nathan Fillion, Titus Makin, Richard T. Jones, Eric Winter, Afton Williamson, Melissa O’Neil, Alyssa Diaz en Mercedes Mason.


Ingress: The Animation

Te zien vanaf: Donderdag 18 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Ingress: The Animation speelt zich af in de wereld van Ingress, waarbij er exotisch materiaal door portalen in de wereld lekt. Sommige mensen krijgen daardoor speciale krachten. Makoto en Sarah, voelen de invloed van het exotisch materiaal.
De stemmencast: Shigeo Kiyama, Reina Ueda, Yoshiki Nakajima, Hiroo Sasaki en Megumi Ogata.


Nightflyers

Te zien vanaf: Zondag 21 oktober bij Syfy.
Het verhaal: De bemanning van een onderzoeksruimteschip gaan in Nightflyers op een missie om een mysterieus buitenaards schip te vinden.
De cast: Jodie Turner-Smith, Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Angus Sampson, Sam Strike, Maya Eshet en Phillip Rhys.


Legacies

Te zien vanaf: Donderdag 25 oktober bij The CW.
Het verhaal: Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en zal zich richten op Hope Mikaelson, de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted.
De cast: Danielle Rose Russell, Matt Davies, Kaylee Bryant, Jenny Boyd, Aria Shahghasem, Quincy Fouse en Peyton Alex Smith.


The Chilling Adventures of Sabrina

Te zien vanaf: Vrijdag 26 oktober bij Netflix.
Het verhaal: In The Chilling Adventures of Sabrina is Sabrina de aan Satan beloofde dochter van een zwarte magiër en een gewone vrouw. Ze probeert een normaal leven te leiden maar krijgt te maken met kwade machten die het op haar en haar familie voorzien hebben.
De cast: Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Ricahrd Coyle en Chance Perdomo.


Tell Me a Story (2018)

Te zien vanaf: Woensdag 31 oktober bij CBS All Access.
Het verhaal: Tell Me a Story (2018) is gebaseerd op de de meest geliefde sprookjes ter wereld en herdefinieert ze als een donkere en verwrongen psychologische thriller. Het eerste seizoen speelt zich af in het moderne New York City en toont een episch verhaal over liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord.
De cast: Paul Wesley, Dania Ramirez, James Wolk, Billy Magnussen, Danielle Campbell, Dorian Missick en Davi Santos.


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in oktober 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
Vandaag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
Vandaag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1