Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avatar: The Last Airbender wordt live-actieserie

Netflix maakt een live-actieserie gebaseerd op Nickelodeon's animatieserie Avatar: The Last Airbender. De originele makers Michael DiMartino en Bryan Konietzko zijn uitvoerende producers en showrunners.

De nieuwe serie wordt gemaakt in samenwerking met Nickelodeon, en de productie gaat volgend jaar van start. De originele Avatar: The Last Airbender-serie werd uitgezonden door Nickelodeon van februari 2005 tot juli 2008. De serie volgde hoofdpersoon Aang en zijn vrienden, die de wereld moeten redden door Fire Lord Ozai te verslaan en de vernietigende oorlog met de Vuurnatie te beëindigen. Er werden in totaal 61 afleveringen uitgezonden.

Embed from Getty Images
Michael DiMartino en Bryan Konietzko

"We zijn heel blij dat we deze live-actie aanpassing van Avatar: The Last Airbender kunnen realiseren", zeiden DiMartino en Konietzko dinsdag tijdens een bijeenkomst waar het project werd aangekondigd. "We kunnen niet wachten om de wereld van Aang zo filmisch te tonen als we al een poos hadden gewild, en dat met een cultureel gepaste, niet geheel witte cast. Wij zijn heel blij dat Netflix het project ondersteunt en we zijn dankbaar om met hen samen te werken."
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
19 sep 2018 13:42 - 19 sep 2018 13:44
"We kunnen niet wachten om de wereld van Aang zo filmisch te tonen als we al een poos hadden gewild, en dat met een cultureel gepaste, niet geheel witte cast."

Waarom moet dit nou weer genoemd worden?
De cast die de stemmen deed van de animatieserie bestond namelijk ook niet alleen maar uit een witte cast. En ook in de eerste verschrikkelijke live-action film van deze serie bestond de cast niet alleen maar uit een witte cast.
Als je dit alleen maar zegt om de mensen te pleasen die zich vaak gediscrimineerd voelen, dan ben je ook niet goed bij je hoofd. Wanneer je de film tot een succes wil brengen dan neem je acteurs en actrices die op het personage lijken. Het zou raar zijn als Aang inene donker gekleurd zou zijn. Je ziet hoe het internet nu al uit zijn plaat gaat omdat het personage Ciri van de aankomende serie The Witcher inene een andere huidskleur krijgt.

Maar goed, er is nog geen enkele fatsoenlijke live-action film uitgekomen dus ik ga er ook niet vanuit dat dit het wel gaat worden.
The Last Airbender, Dragon Ball, Death Note, Attack on titan. Allen geweldige series maar de live-action films waren allemaal stuk voor stuk verschrikkelijk.
Reageer
avatar_xlucasverbunt
19 sep 2018 21:55
Ik denk dat het genoemd wordt, omdat het een heel gedoe was toen de live-action film werd gemaakt. Daarin was flink ge-whitewasht en de film was totaal geflopt.
Reageer
avatar_Karzal
19 sep 2018 21:58
Dat lag zeker niet aan het 'whitewashen' hoor, dat die film is geflopt.
Reageer
avatar_xlucasverbunt
19 sep 2018 22:16
Dat is zeker waar haha. Maar wel de reden dat ze het mentioned denk ik.
Reageer

Laatste nieuws

Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Vandaag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Vandaag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Vandaag, 10:00
De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.
Vandaag, 09:00
Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.
Gisteren, 16:00
2