Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Patricia Arquette in Hulu-serie The Act

Oscar- en Emmy-winnares Patricia Arquette speelt in het eerste seizoen van de nieuwe serie The Act. Dat is een anthologieserie van de schrijvers Nick Antosca en Michelle Dean die gaat verschijnen bij Hulu.

The Act, geregisseerd door Laure de Clermont-Tonnerre, vertelt wonderlijke misdaadverhalen. Het eerste seizoen is gebaseerd op Dean's Buzzfeed-artikel uit 2016, met als kop ‘Dee Dee Wilde dat haar dochter ziek zou zijn, Gypsy wilde dat haar moeder zou worden vermoord.’

Het volgt Gypsy Blanchard, een rolstoelgebonden meisje dat probeert te ontsnappen aan de giftige relatie die ze heeft met haar overbeschermende moeder, Dee Dee (gespeeld door Patricia Arquette). Haar zoektocht naar onafhankelijkheid opent de doos met geheimen van Pandora, die uiteindelijk tot moord leidt.

Embed from Getty Images
Patricia Arquette

Voor iedereen om haar heen lijkt Dee Dee Blanchard de perfecte moeder voor haar dochter Gypsy. Ze heeft haar dochter begeleid en beschermd door vele ontberingen: ernstige ziekten, dakloosheid en orkaan Katrina. Voor de mensen in haar nieuwe wijk in Springfield, Missouri, lijkt ze een bewonderenswaardige figuur. Maar achter gesloten deuren worden haar onzekerheden en behoefte aan controle vaak de baas over haar en gebeuren er wonderlijke zaken.

Universal Cable Productions maakt de serie The Act voor Hulu en een lanceerdatum is nog niet bekend. Patricia Arquette is ook te zien in de misdaadserie Escape at Dannemora, die binnenkort bij Showtime verschijnt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00