Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Law & Order krijgt weer spin-off: Hate Crimes

Law & Order krijgt weer spin-off: Hate Crimes

De langlopende, uiterst succesvolle Amerikaanse misdaadserie Law & Order krijgt nog een spin-off. Zender NBC heeft een eerste seizoen besteld van Law & Order: Hate Crimes.
De serie gaat zich richten op een rechercheteam dat zogenoemde 'hate crimes' oplost, oftewel misdrijven die worden gepleegd omdat het slachtoffer een andere huidskleur, seksuele geaardheid of religie heeft.

Het is de zesde spin-off die volgt op Law & Order, dat zelf in 2010 na twintig seizoen stopte. Andere succesvolle spin-offs zijn Law & Order: Special Victims Unit (die zich richt op seksuele misdrijven), Law & Order: Criminal Intent en Law & Order: Trial by Jury.

Embed from Getty Images
Dick Wolf

NBC heeft dertien afleveringen van Law & Order: Hate Crimes besteld, die in 2019 zullen verschijnen. Dick Wolf is weer de maker en producent van de serie en showrunner is Warren Leight. Dick Wolf is inmiddels al 71 jaar en startte zijn televisieloopbaan met Hill Street Blues en daarna werkte hij voor Miami Vice. Law & Order is samen met Gunsmoke de langstlopende dramaserie in de televisiegeschiedenis.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten