Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Law & Order krijgt weer spin-off: Hate Crimes

De langlopende, uiterst succesvolle Amerikaanse misdaadserie Law & Order krijgt nog een spin-off. Zender NBC heeft een eerste seizoen besteld van Law & Order: Hate Crimes.

De serie gaat zich richten op een rechercheteam dat zogenoemde 'hate crimes' oplost, oftewel misdrijven die worden gepleegd omdat het slachtoffer een andere huidskleur, seksuele geaardheid of religie heeft.

Het is de zesde spin-off die volgt op Law & Order, dat zelf in 2010 na twintig seizoen stopte. Andere succesvolle spin-offs zijn Law & Order: Special Victims Unit (die zich richt op seksuele misdrijven), Law & Order: Criminal Intent en Law & Order: Trial by Jury.

Embed from Getty Images
Dick Wolf

NBC heeft dertien afleveringen van Law & Order: Hate Crimes besteld, die in 2019 zullen verschijnen. Dick Wolf is weer de maker en producent van de serie en showrunner is Warren Leight. Dick Wolf is inmiddels al 71 jaar en startte zijn televisieloopbaan met Hill Street Blues en daarna werkte hij voor Miami Vice. Law & Order is samen met Gunsmoke de langstlopende dramaserie in de televisiegeschiedenis.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00