Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe ITV dramaserie Deep Water met Anna Friel

Anna Friel is gecast voor de nieuwe, geleid door vrouwen, ITV dramaserie Deep Water.

Naast Anna Friel (Marcella) zullen ook Sinead Keenan (Little Boy Blue) en Rosalind Eleazar (Howards End) een rol gaan spelen in de serie geschreven door schrijver Anna Symon (Indian Summers). De zesdelige serie komt van EndemolShine producent Kudos.

Embed from Getty Images
Anna Friel

De vrouwelijke hoofdrolspelers spelen complexe en levendige vrouwen die worstelen om hun hoofd boven water te kunnen houden. Met kinderen van dezelfde leeftijd, ontmoeten ze elkaar bij de school terwijl hun persoonlijke drama zich ontvouwt. Friel speelt Lisa, een moeder met drie kinderen, die probeert haar hectische familieleven te combineren met het runnen van een eigen bedrijf. Keenan zal in de huid van Roz, een met schulden overladen fysiotherapeut terwijl Eleazar Kate zal spelen, een rijke en knappe moeder, met twee kinderen, die spontaan een levens-veranderende beslissing neemt.

Embed from Getty Images
Sinead Keenan

De serie is gebaseerd op de Symon from the Windermere boekenreeks van de kritisch toegejuichte schrijver Paula Daly. Het verhaal vindt plaats in het pittoreske Lake District in Groot Brittannië. En het filmen is reeds van start gegaan. Wanneer de serie in première zal gaan is niet bekend gemaakt.

Embed from Getty Images
Rosalind Eleazar
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00