Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Witchlands-boeken van Susan Dennard worden verfilmd

The Jim Henson Company gaat de populaire The Witchlands-boeken van schrijfster Susan Dennard verfilmen.

Het wordt een televisieserie, maar het is nog niet bekend welke zender de live action-serie gaat vertonen. De aankondiging werd gedaan tijdens het Dragon Con-panel door Halle Stanford, president television bij The Jim Henson Company.

6187 Witchlands

De serie speelt zich af op een ver continent waar drie rijken heersen en elk lid van de bevolking wordt geboren met magische heksachtige vaardigheden. Terwijl het twintigjarige bestand in een al eeuwen durende oorlog bijna ten einde zal komen, zal het machtsevenwicht in handen komen van de twee jonge vrouwen Safiya en Iseult. Zij moeten hun lot en zichzelf accepteren om te kunnen overleven.

Lisa Henson, CEO en president van The Jim Henson Company en Halle Stanford zullen als uitvoerende producenten voor de Witchlands-serie aan de slag gaan. Schrijfster Susan Dennard is co-executive producer. The Jim Henson Company is vooral bekend geworden als maker van de serie The Muppets.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst