Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS komt met detective-dramaserie MIA

CBS komt met detective-dramaserie MIA

Acteurs Michael Weatherly en Cote de Pablo, bekend van NCIS, gaan voor CBS de detective-dramaserie MIA maken. Zij zijn de executive producers, maar spelen niet mee.
De serie van de schrijver en uitvoerend producent Shepard Boucher is momenteel in ontwikkeling.

In MIA volgt de kijker een moorddetective die samen met een partner zaken in Miami gaat oplossen. Maar intussen worstelt de hoofdrolspeelster met de risico’s van de undercoveropdracht die haar leven in gevaar kunnen brengen.

Michael Weatherly, die momenteel te zien is in de titelrol in Bull (2016), die zijn derde seizoen op CBS ingaat, speelde ook Tony DiNozzo tijdens de eerste 13 seizoenen van NCIS. Cote de Pablo sloot zich aan bij Weatherly in de seizoenen 3 tot en met 11 als Ziva David.

Embed from Getty Images
Michael Weatherly en Cote de Pablo
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Sproet2jes
Sproet2jes 29 augustus 2018, 14:01
Oohh.. Dat is wel HEEL leuk, zeg.!! Heb het altijd spijtig gevonden toen Zia NCIS verliet, enorme chemie tussen die 2. Heb er zin in, laat maar komen.;) Oeps, verkeerd (wishful thinking..) gelezen, haha, ze spelen helemaal niet mee..mmmh jammerrr..
sarlottje
sarlottje 29 augustus 2018, 16:01
Gaan ze ook in de serie spelen?
Bluts
Bluts 29 augustus 2018, 17:41
Nee, ze spelen niet mee. Citaat TVLine: Though Weatherly and de Pablo will not be starring in the potential series, they are attached to executive-produce alongside Shepard Boucher (Riverdale), who will also write the script.
sarlottje
sarlottje 29 augustus 2018, 18:04
oke, bedankt voor het reageren!
Log in om een reactie achter te laten