Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix gaat misdaadromans van Harlan Coben verfilmen

Veertien misdaadromans van auteur Harlan Coben worden verfilmd voor Netflix, inclusief zijn volgende boek Run Away, dat in maart 2019 verschijnt.

In mei dit jaar verscheen al de verfilming van de thriller Safe bij Netflix, in samenwerking met het Franse Canal+, en dat smaakte naar meer. Na de publicatie in 1990 van zijn debuutroman Play Dead zijn meer dan 75 miljoen exemplaren van de 30 boeken van Harlan Coben verkocht.

Embed from Getty Images
Harlan Coben

Bij alle projecten die door Netflix verfilmd zullen worden zal Coben optreden als uitvoerend producent. Coben gaf nadat het nieuws bekend was gemaakt aan uit te kijken naar de samenwerking met Netflix. “Ik heb ervan genoten om met Netflix samen te werken voor Safe. De serie is over de gehele wereld erg goed ontvangen. Ik ben dan ook zeer blij dat we onze samenwerking voort gaan zetten, om op mondiale schaal series en films te produceren.”

Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2