Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in september 2018

Net als in augustus 2018 hebben we alle* nieuwe series die in september 2018 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Golden Boys

Te zien vanaf: Maandag 3 september bij SBS 6.
Het verhaal: In Golden Boys trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner! Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele datingcircus. Lukt het de heren om opnieuw hun eigen én een ander hart op hol te laten slaan?
De cast: André Hazes.

Een Klas Vol Ouders

Te zien vanaf: Maandag 3 september bij EO.
Het verhaal: Op een gewone basisschool in Veenendaal zit een groep buitengewone leerlingen. Voor het nieuwe EO-programma Een Klas Vol Ouders duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maanden van groep 8. Wat volgt, is een bijzondere confrontatie met de wereld waarin ze hun zoons en dochters dagelijks achterlaten. Wat maken de kinderen werkelijk mee in de klas? En welke inzichten levert dit op?

Wanderlust

Te zien vanaf: Dinsdag 4 september bij BBC One.
Het verhaal: Wanderlust volgt Joy Richards, een therapeute die een manier probeert te vinden om, na een fietsongeval, de vonk met haar echtgenoot levend te houden. Dat zorgt ervoor dat ze opnieuw hun relatie moeten herwaarderen.
De cast: Toni Collette, Steven Mackintosh, Zawe Ashton, William Ash, Joe Hurst, Emma D’Arcy en Royce Pierreson.


Mayans MC (2018)

Te zien vanaf: Dinsdag 4 september bij FX.
Het verhaal: We laten de verhaallijn van Jackson ‘Jax’ Teller achter ons en gaan tweeëneenhalf de toekomst in met Mayans MC (2018). Daar vinden we Ezekiel ‘EZ’ Reyes. Hij is een opkomend lid van motorbende Mayans MC die gevestigd is op de grens tussen Californië en Mexico. Reyes balanceert dus letterlijk op de grens tussen The American Dream aan de ene kant en het keiharde kartel leven aan de andere kant.
De cast: JD Pardo, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby.


The Purge

Te zien vanaf: Dinsdag 4 september bij USA Network.
Het verhaal: De fans weten wat het betekent als The Purge gaat beginnen; twaalf uur lang mag iedereen ongestraft misdaden plegen, ook moord. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film-franchise.
De cast: Gabriel Chavarria, Jessica Garza en Hannah Emily.


Press

Te zien vanaf: Donderdag 6 september bij BBC One.
Het verhaal: Press speelt zich af in de snelle en uitdagende omgeving van de Britse krantenindustrie, en dompelt kijkers onder in het persoonlijke leven en de constante professionele dilemma's waarmee de personages worden geconfronteerd. De serie volgt hun leven als ze proberen werk en spel, ambitie en integriteit in evenwicht te brengen, te midden van de nooit eindigende druk van de 24-uurs wereldwijde nieuwscyclus en een industrie in beroering.
De cast: David Suchet, Charlotte Riley, Ben Chaplin, Priyanga Burford, Shane Zaza, Ellie Kendrick, Brandan Cowell, Al Weaver en Paapa Essiedu.


Rel

Te zien vanaf: Zondag 9 september bij FOX.
Het verhaal: Lil Rel Howery speelt een fictieve versie van zichzelf in deze serie geïnspireerd door zijn echte leven als een "selfmade succes". Zijn positieve houding wordt op de proef gesteld wanneer hij ontdekt dat zijn vrouw een affaire heeft met zijn kapper. Hij moet zijn leven opnieuw opbouwen na de scheiding als een lange-afstands alleenstaande vader aan de zuidkant van Chicago die op zoek is naar liefde, respect en een nieuwe kapper.
De cast: Lil Rel Howery, Sinbad, Jessica Moore en Jordan L. Jones.


You

Te zien vanaf: Zondag 9 september bij Lifetime (US).
Het verhaal: Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes, is You een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: "Wat zou je doen om lief te hebben?" Wanneer een briljante boekhandel manager het pad kruist van een aspirant-schrijver, wordt het antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - op zijn weg verwijdert.
De cast: Penn Badgley, Elizabeth Lail, Shay Mitchell, Zach Cherry, Luca Padovan, Kathryn Gallagher en Nicole Kang.


Black Earth Rising

Te zien vanaf: Maandag 10 september bij BBC Two.
Het verhaal: De thrillerserie Black Earth Rising gaat over de persoonlijke, juridische en politieke beroering die ontstaat door de vervolging van plegers van internationale oorlogsmisdaden.
De cast: Michaela Coel en John Goodman.


Strangers (2018)

Te zien vanaf: Maandag 10 september bij ITV.
Het verhaal: Strangers (2018) volgt professor Jonah Mulray, wiens wereld op zijn kop wordt gezet als hij hoort dat zijn vrouw tijdens een auto-ongeluk in Hong Kong is omgekomen. Hoewel zijn vrouw daar al zes maanden woont en werkt, is Jonah daar nooit geweest. Hij leeft een klein, beschut leven en zijn angst om te vliegen heeft hem in Londen gehouden. Maar nu heeft hij geen andere keuze dan de oceaan over te steken om het lichaam van de vrouw van wie hij houdt te identificeren. Niet lang na aankomst in Hongkong doet Jonah een schokkende ontdekking over zijn vrouw. In de loop van acht opwindende uren wordt Jonah dieper en dieper in een web van samenzwering getrokken wanneer hij deze volkomen vreemde en onbekende omgeving gaat beheersen en vecht om de waarheid over de dood van zijn vrouw te ontdekken
De cast: John Sim men Emilia Fox.


Rijk!

Te zien vanaf: Donderdag 13 september bij BNN-VARA.
Het verhaal: Geld: dé sleutel tot een gelukkig leven. Toch? In het nieuwe BNNVARA-programma Rijk! onderzoekt Jan Versteegh ons verlangen naar rijkdom. Steeds vaker gaat het niet om wát je doet, maar om hoeveel je hebt.
De cast: Jan Versteegh.

Kidding

Te zien vanaf: Zondag 9 september bij Showtime.
Het verhaal: Kidding gaat over Jeff, alias Mr. Pickles, een iconische ster van een kinderserie die bekend staat om zijn vriendelijkheid en wijsheid. Wanneer er echter een crisis ontstaat in zijn familie, draait Jeff langzaam maar zeker door.
De cast: Jim Carrey, Catherine Keener en Frank Langella.


Forever (2018)

Te zien vanaf: Vrijdag 14 september bij Amazon.
Het verhaal: June en Oscar leven in Forever (2018) een comfortabel maar voorspelbaar leven in het rustige Riverside in Californië. Al twaalf jaar lang voeren ze dezelfde gesprekken, eten ze hetzelfde eten en gaan ze op vakantie naar hetzelfde huisje aan het meer. Totdat het echtpaar een door June voorgestelde ski-trip onderneemt en zich plots op onbekend terrein bevindt
De cast: Fred Armisen en Maya Rudolph.


The Dragon Prince

Te zien vanaf: Vrijdag 14 september bij Netflix.
Het verhaal:The Dragon Prince is gecreëerd door Aaron Ehasz (Avatar: The Last Airbender) en Justin Richmond, en vertelt het verhaal van twee prinsen die een verbond sluiten met een elf wiens intentie het eigenlijk was om hun te vermoorden. Hierdoor komen ze terecht in een episch avontuur om vrede terug te brengen naar hun landen.
De stemmencast: Jack DeSena, Sasha Rojen en Paula Burrows.


The First

Te zien vanaf: Vrijdag 14 september bij Hulu.
Het verhaal: House of Cards (2013) bedenker Beau Willimon zit ook achter The First, een serie over de eerste bemande ruimtevlucht naar Mars. Tom Haggerty is een astronaut die deel uitmaakt van het team dat naar Mars zal gaan vliegen. In de serie zullen we ook zien wat zo’n reis voor effect heeft op familie en vrienden van de astronauten die achter zullen blijven op aarde.
De cast: Sean Penn, Natascha McElhone, Beau Willimon, Brian Lee Franklin, T.C. Matherne, rey Lucas en LisaGay Hamilton.


Sorry For Your Loss

Te zien vanaf: Dinsdag 18 september bij Facebook Watch.
Het verhaal: Sorry For Your Loss verkent het leven van de jonge weduwe Leigh Gibbs terwijl ze zich bezighoudt met het verdriet van het verliezen van haar man terwijl ze opnieuw contact maakt met relaties uit haar verleden.
De cast: Elizabeth Olsen, Jovan Adepo, Janet McTeer, Mamoudou Athie en Kelly Marie Tran.


De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken

Te zien vanaf: Woensdag 19 september bij SBS 6.
Het verhaal: Effe geen cent te makken is terug, met de familie Roelvink. In het nieuwe seizoen De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gaat dé showbizzfamilie van Nederland, de Roelvinkjes, de uitdaging aan. Ze verlaten hun huis in de dure PC Hooftstraat en nemen hun intrek in een bekende minimawijk in de hoofdstad. Een maand lang gaan Dries, zijn vrouw Honoria en zijn zoons Dave en Donny op een houtje bijten: ze moeten leven van een bijstandsuitkering. Lukt het De Roelvinkjes om een maand lang te leven met een minimum aan middelen en geld? En worden ze met open armen ontvangen in hun nieuwe buurt?
De cast: Dave, Donny, Dries en Honoria Roelvink.

Maniac (2018)

Te zien vanaf: Vrijdag 21 september bij Netflix.
Het verhaal: Maniac (2018), gebaseerd op de gelijknamige Noorse-serie, is een tragikomedie over een mislukt medisch experiment. De serie volgt een psychiatrische patiënt die in zijn eigen fantasiewereld leeft. Annie en Owen hebben ieder hun eigen psychische problemen. James Mantleray denkt dat hij beide kan genezen met een nieuw medicijn.
De cast: Emma Stone, Jonah Hill, Justin Theroux, Sonoya Mizuno en Julia Garner.


The Good Cop

Te zien vanaf: Vrijdag 21 september bij Netflix.
Het verhaal: In The Good Cop is Tony Sr., een voormalige NYPD-officier die de regels nooit wil volgen. Tony Jr. die ook werkt bij de politie in New York, volgt de regels wel.
De cast: Josh Groban en Tony Danza.


Magnum, P.I.

Te zien vanaf: Maandag 24 september bij CBS.
Het verhaal: In de nieuwe Magnum, P.I. is hij opnieuw een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Vietnam zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Hij krijgt hulp van collega's Theodore 'TC' Calvin, Orville 'Rick' Wright en Juliet Higgins, een voormalig MI6-agent. Ze nemen zaken aan die niemand anders op zich wil nemen. Dit is een remake van de Magnum, P.I. (1980) met Tom Selleck in de hoofdrol.
De cast: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton en Stephen Hill.


Manifest

Te zien vanaf: Maandag 24 september bij NBC.
Het verhaal: Toen Montego Air Flight 828 veilig aankwam na een turbulente maar routinevlucht, waren de bemanning en passagiers opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega's na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze in Manifest allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.
De cast: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Parveen Kaur, Jack Messina en Luna Blaise.


FBI

Te zien vanaf: Dinsdag 25 september bij CBS.
Het verhaal: De door Dick Wolf geproduceerde dramaserie FBI onderzoekt de interne werking van het kantoor in New York van het Federal Bureau of Investigation.
De cast: Sela Ward, Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto en Ebonee Noel.


New Amsterdam (2018)

Te zien vanaf: Dinsdag 25 september bij NBC.
Het verhaal: Geïnspireerd door Bellevue, het oudste openbare ziekenhuis in Amerika, volgt dit unieke medische dramaserie New Amsterdam (2018) de briljante en charmante Dr. Max Goodwin, de nieuwste medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie te verscheuren en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Welnu, de artsen en het personeel hebben dit eerder gehoord. Dr. Goodwin moet de status-quo verbreken en bewijzen dat hij alles zal doen om dit onder gefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen. Het enige ziekenhuis ter wereld die ebola-patiënten en gevangenen van Rikers, en de president van de Verenigde Staten onder één dak kan behandelen.
De cast: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Tyler Labine, Jocko Sims, Freema Agyeman en Anupam Kher.


Single Parents

Te zien vanaf: Woensdag 26 september bij ABC.
Het verhaal: In Single Parents verenigen een stel alleenstaande ouders zich om een 30-jarige man te helpen die zo gefocust is op het opvoeden van zijn zevenjarige dochter dat hij zijn privéleven heeft opgeofferd.
De cast:Leighton Meester, Brad Garrett, Taran Killam, Kimrie Lewis, Jake Choi, Marlow Barkley, Tyler Wladis, Devin Trey Campbell en Grace en Sadie Hazlett.


A Million Little Things

Te zien vanaf: Woensdag 26 september bij ABC.
Het verhaal: "Vriendschap is geen groot ding - het zijn een miljoen kleine dingen,". In A Million Little Things zitten een groep vrienden, om verschillende redenen en op verschillende manieren, allemaal vast in hun leven, maar wanneer een van hen onverwacht sterft aan zelfmoord, is het slechts de wake-up call die de anderen nodig hebben om eindelijk te gaan leven. De groep komt samen om te rouwen om het verlies van hun vriend en wordt herinnerd aan hoe hun leven vroeger was dan hun geheimen.
De cast: Ron Livingston, Romany Malco, Stephanie Szozstak, David Giuntoli, Allison Miller, Christina Ochoa, Lizzy Greene, Christina Moses, Grace Park en James Roday.


Sick of It

Te zien vanaf: Donderdag 27 september bij Sky1.
Het verhaal: "It's just me, myself and I..." Karl Pilkington schrijft zijn eerste komedieserie Sick of It.
De cast: Karl Pilkington.


The Cool Kids

Te zien vanaf: Vrijdag 28 september bij FOX.
Het verhaal: Drie vriendinnen in een bejaardentehuis zijn in The Cool Kids de baas totdat ze uit het water worden geblazen door een nieuwe bewoner, een vrouwelijke rebel die klaar staat om hun status uit te dagen.
De cast: Martin Mull, David Alan Grier, Leslie Jordan en Vicki Lawrence.


Anne+

Te zien vanaf: Zondag 30 september bij Nederlands Film Festival, speciale voorpremière.
Het verhaal: Anne+ vertelt het verhaal van de lesbische twintiger Anne die in Amsterdam woont en studeert. In de coming-of-age webserie staat in elk van de zes afleveringen een andere relatie centraal. We volgen Anne’s ontwikkeling gedurende vier jaar, leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe verschillende relaties haar hebben gemaakt tot de persoon die ze nu is. Door de verschillende vrouwen in de afleveringen van de webserie, en door de ontwikkeling die Anne bij elk van hen meemaakt, laten we zien hoe divers en uiteenlopend mensen zijn.
De cast: Hanna van Vliet en Eline van Gils.


God Friended Me

Te zien vanaf: Zondag 30 september bij CBS.
Het verhaal: Het leven van een atheist wordt in God Friended Me op zijn kop gezet als God hem als vriend toevoegt op Facebook.
De cast: Joe Morton, Brandon Michael Hall, Violett Beane, Javicia Leslie en Suraj Sharma.


Dat zijn de bij ons bekende* nieuwe series die in september 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?Veel kijkplezier en tot volgende maand.

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_tweemaalh
30 aug 2018 13:00 -
Ik kijk heel erg uit naar Black Earth Rising
Reageer
avatar_anonymous
03 sep 2018 15:27 - 03 sep 2018 19:45
Ik heb het nieuwe Nederlandse aanbod van tv-programma’s gisteren nog aangevuld.
Bestaande uit:
Beter Laat dan Nooit, vanaf 4 September, RTL4
Danny in de Buitenwijken, vanaf 26 September, NPO3
De Grote Tuinverbouwing, begonnen op 1 September, SBS6
Een Hollander in Parijs, vanaf 6 September, NPO2
Filemon Buiten Westen, vanaf 13 September, NPO3
Holland van Boven, begonnen op 2 September, SBS6
Makelaars met een Missie, vanaf 3 September, RTL5
Ragas Reist Rond, vanaf 5 September, RTL4
Slobs & Sloebers, vanaf 3 September, NPO3
This Time Next Year, vanaf 13 September, RTL4
Typisch Katwijk, vanaf 3 September, NPO2
(Deze staan inmiddels al op MijnSerie)

Velen van bovenstaande programma’s worden automatisch op 23 minuten gezet, terwijl ik een andere tijd invul. Foutje misschien?
Reageer
avatar_svandenberg86
03 sep 2018 16:09
Ik kan hier zo weinig mee hé, straks gaan we het 8uur journaal en koffietijd nog bijhouden...
Reageer
avatar_renzoroy
03 sep 2018 17:54
ja ik snap dat ook niet waarom dat soort programma's op de site moeten. Zijn toch geen series. Zo heb je hier ook "Wie is de mol" in de top 50 beste series staan (boven bv The Blacklist en Supernatural) uhuh, ja hoor. Die discussie is al vaker hier geweest geloof ik. Ik zou het zelf gewoon bij series houden en niet al die onzin programmas toevoegen, maar goed er zijn mensen die super graag willen bijhouden hoe ver ze al zijn met seizoen 33 van Rtl boulevard :P ;)
Reageer
avatar_Sproet2jes
03 sep 2018 23:28
Bijgewerkt op: 03 sep 2018 23:39
Hahaha, vind t ook hoor, als ik dan kijk bij toegevoegde series, zijn t laatste tijd vooral reality en spelshows e.d.,.. en dit is idd toch een Serie site..Maar ja waar trek je de grens, want ik vind dan weer The Voice UK kan er wel inblijven en liever niet Makelaars met een Missie-( sorry Joost_01)..
Reageer
avatar_anonymous
03 sep 2018 15:41 -
En nog niet op MijnSerie:
Wat is de Uitslag? Vanaf 4 September, SBS6
Mislukte Plastische Chirurgie, vanaf 3 September, Videoland (Misschien ook RTL, maar ik kon er niets over vinden)
Gordon in Wonderland, vanaf 5 September, RTL4 & Videoland
Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto, vanaf 4 September, RTL5 & Videoland
Een Goed Stel Hersens, vanaf 13 September, Videoland
Love Island Australië, vanaf 24 September, Videoland
Reageer
avatar_Sproet2jes
03 sep 2018 23:39 -
Ga deze wel eff bekijken ; Wanderlust, Press, Strangers, Magnum, P.I., Kidding & The First
Reageer

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
1
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
vrijdag, 15:00