Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Poppy Montgomery in nieuwe zomer dramaserie Reef Break

ABC heeft de nieuwe zomerserie Reef Break direct tot serie besteld en de onvergetelijke Poppy Montgomery gaat daarin de hoofdrol spelen.

Unforgettable actrice Poppy Montgomery gaat de hoofdrol spelen in de door haarzelf bedacht serie over de voormalige dievegge Cat Chambers die gaat werken als een fixer voor de gouverneur van een prachtig en betoverend fictief eiland in de Grote Oceaan. Impulsief, roekeloos en onweerstaanbaar, Cat’s niet zo perfecte verleden geeft haar een instinctieve gave om misdaad en de misdadigers te snappen als zij betrokken raakt, met snelle actie en avonturen, in de eiland intriges.

Embed from Getty Images
Poppy Montgomery

Naast Montgomery als uitvoerend producent zal Ken Sanzel (Ironside) staan als showrunner en ook uitvoerend producent. ABC zal de serie samen met het Franse M6 network gaan produceren. ABC heeft dertien afleveringen besteld en de serie zal in de zomer van 2019 in première gaan.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Pier. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
2
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
5
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05