Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Poppy Montgomery in nieuwe zomer dramaserie Reef Break

ABC heeft de nieuwe zomerserie Reef Break direct tot serie besteld en de onvergetelijke Poppy Montgomery gaat daarin de hoofdrol spelen.

Unforgettable actrice Poppy Montgomery gaat de hoofdrol spelen in de door haarzelf bedacht serie over de voormalige dievegge Cat Chambers die gaat werken als een fixer voor de gouverneur van een prachtig en betoverend fictief eiland in de Grote Oceaan. Impulsief, roekeloos en onweerstaanbaar, Cat’s niet zo perfecte verleden geeft haar een instinctieve gave om misdaad en de misdadigers te snappen als zij betrokken raakt, met snelle actie en avonturen, in de eiland intriges.

Embed from Getty Images
Poppy Montgomery

Naast Montgomery als uitvoerend producent zal Ken Sanzel (Ironside) staan als showrunner en ook uitvoerend producent. ABC zal de serie samen met het Franse M6 network gaan produceren. ABC heeft dertien afleveringen besteld en de serie zal in de zomer van 2019 in première gaan.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08