Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
USA Network bestelt nieuwe dramaserie Treadstone

USA Network bestelt nieuwe dramaserie Treadstone

Treadstone, een nieuwe serie van USA Network, zal zich gaan afspelen in het zelfde universum waarin Jason Bourne ook rond wandelt.
Ben je een groot fan van de Jason Bourne franchise-films, dan is de nieuwe USA Network serie Treadstone ook wel wat voor jou. USA Network had in april 2018 al een pilot besteld van de serie, nu hebben ze besloten om er zeker één seizoen van te gaan maken.

De serie centreert zich rond het fictieve CIA black ops programma Operation Treadstone. Dit was het programma waar Jason Bourne, de superspion, is gecreëerd. Het geheime programma maakt gebruik van het gedragsveranderingsprotocol om rekruten in bijna bovenmenselijke huurmoordenaars te veranderen. Het eerste seizoen volgt de spionnen {sleeper agents} overal ter wereld terwijl ze op mysterieuze wijze worden 'gewekt' om hun dodelijke missies te hervatten. De serie wordt in 2019 in productie genomen.

Embed from Getty Images
Matt Damon in Jason Bourne

Jason Bourne is een karakter, gespeeld door Matt Damon, uit de boeken van Robert Ludlum. Er is een succesvolle trilogie gemaakt: The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum. Met twee vervolgen waarvan één weer met Damon in de hoofdrol. Of hij zal mee gaan werken aan de serie is niet bekend gemaakt. Ook is er in de jaren '80 een mini-serie gemaakt gebaseerd op The Bourne Identity met Richard Chamberlain in de hoofdrol.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten