Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Alienist krijgt vervolg bij TNT

The Alienist krijgt vervolg bij TNT

Het wordt nog steeds een gelimiteerde serie genoemd, maar The Alienist krijgt een vervolg. Niet een tweede seizoen maar een nieuwe serie, The Angel of Darkness, zal de cast weer bij elkaar brengen.
In The Angel of Darkness zal Daniel Bruhl, Luke Evans en Dakota Fanning weer terugkeren om een nieuw verhaal van de auteur Caleb Carr tot leven te wekken op de televisie. De ‘nieuwe’ serie wordt ergens in 2019 verwacht.

Embed from Getty Images
(vLnR) Daniel Bruhl, Dakota Fanning en Luke Evans

De verandering van titel zal helpen om iedereen die vals spel vermoedt bij de nominatie van de Emmy Awards, The Alienist is genomineerd bij de gelimiteerde series, de mond te snoeren. Want de Emmy’s doen nu hun uiterste best om series in deze categorie te weren met meerdere verhalen en karakters in meerdere seizoenen.

“We konden niet trotser zijn op The Alienist’s geweldige award-waardige prestatie en al het werk dat de ongelofelijke cast en crew er in heeft gestoken om het verhaal en de tijdsperiode tot leven te weken,“ vertelde Sarah Aubrey, uitvoerend vicepresident originele programmering bij TNT. “Ons publiek werd verliefd op de multidimensionale en tijdloze karakters en de reis van hun strijd in gewikkelde tijden. Met dit nieuwe verhaal in TNT’s suspense collectie zullen we de kijker verder meenemen in hun wereld als zij geconfronteerd worden met een nieuwe vijand.”

Embed from Getty Images
Sarah Aubrey

The Alienist was TNT’s nummer één onder de kijkers tussen de 18 en 49 jaar, maar die positie is inmiddels overgenomen door de serie Yellowstone (2018). The Alienist is gesitueerd in het New York van de Gilded Age {Vergulde Tijd}, The Angel of Darkness zal een jaar na de gebeurtenissen van The Alienist het verhaal weer oppakken. Althans zo is het in het boek van Carr uit 1997 waarin een Spaanse diplomaten dochter verdwijnt. Lees hier de twee recensies die geschreven zijn door onze recensenten.

Wat denk jij van deze 'nieuwe' serie? Is het een tweede seizoen, dus een beetje valsspelen? Of is het een hele nieuwe gelimiteerde serie?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten