Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kerry Washington in Hulu-dramaserie Old City Blues

Kerry Washington in Hulu-dramaserie Old City Blues

Actrice Kerry Washington heeft een nieuwe rol te pakken. De voormalige Olivia Pope speelt de hoofdrol in de futuristische sciencefiction-dramaserie Old City Blues voor Hulu, zo meldt The Hollywood Reporter.
De serie is gebaseerd op de roman van Giannis Milonogiannis, Old City Blues. Het verhaal speelt zich af in het jaar 2048, in een land dat overspoeld is door robots en high-tech criminelen. De serie gaat over leden van de New Athens Special Police, die worden ingeschakeld om te onderzoeken wanneer de cyborg-oprichter van een technologiebedrijf vermoord wordt gevonden.

Embed from Getty Images
Kerry Washington

Regisseur Gore Verbinski staat aan het roer van de serie Old City Blues, met Chris Black als showrunner. Eerder was Kerry Washington actief als Olivia Pope in de ABC-serie Scandal, een rol die haar een paar Emmy-nominaties opleverde. Naast Reese Witherspoon speelt ze bovendien de hoofdrol in een miniserie-bewerking van de bestseller-roman Little Fires Everywhere voor Hulu.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

sarlottje
sarlottje 15 augustus 2018, 19:35
Wanneer komt de link naar de serie beschikbaar?
Mandy1966
Mandy1966 15 augustus 2018, 20:33
Dat kan zodra hij is toegevoegd aan het database van MijnSerie. Als de serie al in TVDb staat kun je de serie toevoegen via deze link: https://www.mijnserie.nl/beheer/serie_toevoegen/

Mocht het nog niet in TVDb staan kun je het daar eerst zelf toevoegen: https://www.thetvdb.com/ via deze link.
sarlottje
sarlottje 16 augustus 2018, 16:40
Top, ik zie ook net dat hij op mijnserie staat ;)
Mandy1966
Mandy1966 17 augustus 2018, 13:57
Klopt ik heb het erin gezet ;-)
Log in om een reactie achter te laten