Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van dramaserie Wanderlust

De BBC en Netflix hebben de eerste glimp onthuld van Toni Collette-dramaserie Wanderlust.

De zesdelige serie, die later dit jaar uitkomt, onderzoekt de relaties van een gezin met meerdere generaties. Wanderlust wordt gerealiseerd door Doctor Foster producent Drama Republic. Al in november 2017 was de serie aangekondigd door de BBC en Netflix.

6032 Wanderlust2
Steven Mackintosh en Toni Collette

Wanderlust kijkt naar hoe mensen goede relaties opbouwen en onderhouden en stelt de vraag ​​of levenslange monogamie mogelijk is - of zelfs wenselijk. Toni Collette speelt Joy Richards, een therapeut die een manier probeert te vinden om haar vonk levend te houden met haar echtgenoot na een fietsongeval, waardoor ze hun relatie opnieuw moeten vormgeven. Terwijl we haar familie, vrienden, buren en klanten ontmoeten, komen opmerkelijke verhalen over liefde, begeerte en verboden begeerte naar voren.

6032 Wanderlust1

De serie is geschreven door de Britse toneelschrijver Nick Payne en geregisseerd door Luke Snellin. Wanderlust is gefilmd in Manchester, Engeland, met een cast waar ook Steven Mackintosh, Zawe Ashton en Royce Pierreson deel van uitmaken.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1