Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sylvia Hoeks in nieuwe Apple-dramaserie See

Sylvia Hoeks speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe Apple-dramaserie See. Ook Archie Madekwe maakt onderdeel uit van de cast.

De serie is van de hand van Peaky Blinders-maker Steven Knight. Francis Lawrence, die eerder verantwoordelijk was voor drie Hunger Games-films, tekent voor de regie.

Embed from Getty Images
Sylvia Hoeks

See gaat over een toekomstige wereld waarin mensen het gezichtsvermogen hebben verloren. Ze moeten nu communiceren, bouwen, jagen en overleven zonder te kunnen zien. Dat verandert als er een tweeling wordt geboren die wel kan zien. De serie telt vooralsnog tien afleveringen.

Sylvia Hoeks is binnenkort ook te zien in de speelfilm The Girl in the Spider’s Web, het vervolg op The Girl With the Dragon Tattoo. Zij werd bekend van televisieseries als 't Schaep met de vijf poten, Overspel en Gooische vrouwen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 12:00