Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO bestelt dramaserie The Time Traveller's Wife

HBO heeft The Time Traveler's Wife besteld, een dramaserie van de Britse schrijver-producer Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock), zonder dat er eerst een pilot is gemaakt.

Er waren meer geïnteresseerde partijen voor de serie, waaronder Amazon, waar baas Jeff Bezos persoonlijk betrokken was bij pogingen de serie in huis te halen.

The Time Traveller's Wife, geschreven door Moffat op basis van de roman van Audrey Niffenegger, wordt beschreven als een ingewikkeld en magisch liefdesverhaal over Clare en Henry, en een huwelijk met een probleem, namelijk tijdreizen.

5972 TimeTraveler

Moffat: ”Ik las The Time Traveler's Wife van Audrey Niffenegger vele jaren geleden, en ik werd er verliefd op. Sterker nog, ik schreef een Doctor Who-aflevering genaamd The Girl In The Fireplace als een directe reactie daarop. Toen Audrey in haar volgende roman een personage had dat naar die aflevering keek, besefte ik dat ik iets moest doen. Jaren later is de kans om de roman zelf aan te passen een droom die uitkomt. De nieuwe wereld van de televisie is nu klaar voor dit soort diepte en complexiteit.”

Niffenegger's roman, gepubliceerd in 2003, vertelt over het verhaal over Henry DeTamble, een onstuimige, avontuurlijke bibliothecaris die een genetische aandoening heeft waardoor hij onwillekeurig door de tijd reist, en Clare Abshire, een kunstenaar die verliefd op hem wordt en geconfronteerd wordt met zijn toestand.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Fija
01 aug 2018 22:55 -
Er is ook een hele toffe film hiervan gemaakt met o.a. Rachel McAdams. Ben benoeiwd wat hiervan word gemaakt als seroe.
Reageer
avatar_Fija
01 aug 2018 22:55
*benieuwd
Reageer
avatar_Fija
01 aug 2018 22:56
*serie. Autocorrect doesn't help me anymore :(
Reageer
avatar_systembve
02 aug 2018 09:27 -
the girl in the fireplace is echt nog een goeie doctor who. Toen het eigenlijk nog gewoon altijd goed was. Als deze serie hier op lijkt....
Reageer
avatar_Javelin
02 aug 2018 17:49 -
Vond de film al steengoed en kijk hier echt naar uit. Zolang ze het hele tijdreizen concept dan maar wel te begrijpen houden haha :P
Reageer

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06