Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO bestelt dramaserie The Time Traveller's Wife

HBO bestelt dramaserie The Time Traveller's Wife

HBO heeft The Time Traveler's Wife besteld, een dramaserie van de Britse schrijver-producer Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock), zonder dat er eerst een pilot is gemaakt.
Er waren meer geïnteresseerde partijen voor de serie, waaronder Amazon, waar baas Jeff Bezos persoonlijk betrokken was bij pogingen de serie in huis te halen.

The Time Traveller's Wife, geschreven door Moffat op basis van de roman van Audrey Niffenegger, wordt beschreven als een ingewikkeld en magisch liefdesverhaal over Clare en Henry, en een huwelijk met een probleem, namelijk tijdreizen.

5972 TimeTraveler

Moffat: ”Ik las The Time Traveler's Wife van Audrey Niffenegger vele jaren geleden, en ik werd er verliefd op. Sterker nog, ik schreef een Doctor Who-aflevering genaamd The Girl In The Fireplace als een directe reactie daarop. Toen Audrey in haar volgende roman een personage had dat naar die aflevering keek, besefte ik dat ik iets moest doen. Jaren later is de kans om de roman zelf aan te passen een droom die uitkomt. De nieuwe wereld van de televisie is nu klaar voor dit soort diepte en complexiteit.”

Niffenegger's roman, gepubliceerd in 2003, vertelt over het verhaal over Henry DeTamble, een onstuimige, avontuurlijke bibliothecaris die een genetische aandoening heeft waardoor hij onwillekeurig door de tijd reist, en Clare Abshire, een kunstenaar die verliefd op hem wordt en geconfronteerd wordt met zijn toestand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

Fija
Fija 1 augustus 2018, 22:55
Er is ook een hele toffe film hiervan gemaakt met o.a. Rachel McAdams. Ben benoeiwd wat hiervan word gemaakt als seroe.
Fija
Fija 1 augustus 2018, 22:55
*benieuwd
Fija
Fija 1 augustus 2018, 22:56
*serie. Autocorrect doesn't help me anymore :(
systembve
systembve 2 augustus 2018, 09:27
the girl in the fireplace is echt nog een goeie doctor who. Toen het eigenlijk nog gewoon altijd goed was. Als deze serie hier op lijkt....
Javelin
Javelin 2 augustus 2018, 17:49
Vond de film al steengoed en kijk hier echt naar uit. Zolang ze het hele tijdreizen concept dan maar wel te begrijpen houden haha :P
Log in om een reactie achter te laten