Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon Studios kondigt komedieserie Upload aan

Amazon Studios kondigt komedieserie Upload aan

Amazon Studios kondigt de romantische sciencefiction komedieserie Upload aan van Emmy Award winnaar Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation, King of the Hill) en producing partner Howard Klein.
Met in de hoofdrollen Any Allo en Robbie Amell zal de serie, bestaande uit tien afleveringen, wereldwijd te zien zijn bij Amazon Prime Video in meer dan 200 landen. In 2017 was er al een pilot voor de serie gemaakt.

Upload speelt zich af in de toekomst, waarbij mensen zichzelf kunnen ‘uploaden’ naar hun voorkeurskeuze van het hiernamaals. Wanneer Nathan (Amell) vroeg dood gaat, wordt hij begroet door Nora (Allo) in de hemel. De serie volgt de twee terwijl Nathan gewend raakt aan het leven zonder zijn geliefden, en de levende Nora worstelt om te blijven leven in het hiernamaals.

Embed from Getty Images
Any Allo

“Ik ben heel blij dat ik weer mag werken met Greg en Howard aan deze nieuwe serie”, zegt Vernon Sanders, Co-Head van Television, Amazon Studios. “Ze hebben een aantal van de beste komedies in de afgelopen drie decennia gemaakt en ik weet dat onze kijkers met enthousiasme zitten te wachten op de première van Upload.”

“Amazon is de goede partner om Upload mee te maken. Ook niet onbelangrijk is dat zij daarnaast het enige bedrijf zijn dat wellicht ooit een digitaal hiernamaals kan hosten. Als ik nu mijn beste beentje voorzet, krijg ik hopelijk een fikse korting op mijn eerste duizend jaar”, aldus Greg Daniels.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten