Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon Studios kondigt komedieserie Upload aan

Amazon Studios kondigt de romantische sciencefiction komedieserie Upload aan van Emmy Award winnaar Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation, King of the Hill) en producing partner Howard Klein.

Met in de hoofdrollen Any Allo en Robbie Amell zal de serie, bestaande uit tien afleveringen, wereldwijd te zien zijn bij Amazon Prime Video in meer dan 200 landen. In 2017 was er al een pilot voor de serie gemaakt.

Upload speelt zich af in de toekomst, waarbij mensen zichzelf kunnen ‘uploaden’ naar hun voorkeurskeuze van het hiernamaals. Wanneer Nathan (Amell) vroeg dood gaat, wordt hij begroet door Nora (Allo) in de hemel. De serie volgt de twee terwijl Nathan gewend raakt aan het leven zonder zijn geliefden, en de levende Nora worstelt om te blijven leven in het hiernamaals.

Embed from Getty Images
Any Allo

“Ik ben heel blij dat ik weer mag werken met Greg en Howard aan deze nieuwe serie”, zegt Vernon Sanders, Co-Head van Television, Amazon Studios. “Ze hebben een aantal van de beste komedies in de afgelopen drie decennia gemaakt en ik weet dat onze kijkers met enthousiasme zitten te wachten op de première van Upload.”

“Amazon is de goede partner om Upload mee te maken. Ook niet onbelangrijk is dat zij daarnaast het enige bedrijf zijn dat wellicht ooit een digitaal hiernamaals kan hosten. Als ik nu mijn beste beentje voorzet, krijg ik hopelijk een fikse korting op mijn eerste duizend jaar”, aldus Greg Daniels.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00