Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dispatches from Elsewhere nieuwe serie voor AMC

Multi-talent Jason Segel keert terug naar de televisie in de nieuwe anthologieserie van AMC: Dispatches from Elsewhere.

AMC heeft aangekondigd dat ze een nieuwe anthologieserie hebben besteld getiteld Dispatches from Elsewhere. Daarin zal bedenker Jason Segel (How I Met Your Mother) ook gaan spelen en hij zal ook dienst gaan doen als uitvoerend producent samen met Scott Rudin, Eli Bush en Garrett Basch. Het filmen zal begin 2019 van start gaan en de première staat gepland voor eind 2019.

Embed from Getty Images
Jason Segel

Dispatches from Elsewhere is een uur lange anthologieserie die gaat over een groep gewone mensen die toevallig tegen een puzzel aanlopen die verborgen ligt achter de sluier van het gewone dagelijkse leven. Ze komen erachter dat het mysterie verder en dieper gaat dan ze zich ooit hebben kunnen voorstellen.

Segel vertelde: “Ik ben blij dat ik dit verhaal kan gaan vertellen bij AMC. Ik kan me echt geen beter team en thuis voorstellen voor dit materiaal.”

David Madden, president van originele programmering voor AMC en Sundance TV en AMC Studios verklaarde: “AMC heeft in zijn geschiedenis bewezen dat het series vindt die er boven uitsteken, in elke zin van het woord, en we denken dat Dispatches from Elsewhere een geweldige aanvulling gaat worden bij onze club. Dit is een heel bijzonder project gebaseerd op een werkelijk uniek uitgangspunt die wordt bevolkt door levendige personages, allemaal gedreven door Jasons waanzinnige creatieve visie. We zijn dolenthousiast om het publiek deze gewaagde, geestige en meeslepende serie te laten zien.”
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6