Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Barry Atsma speelt psychopaat in Amerikaanse serie

Barry Atsma speelt psychopaat in Amerikaanse serie

Barry Atsma heeft een rol in een Amerikaanse serie te pakken. De Nederlandse acteur is binnenkort te zien in de sciencefiction-serie The Rook, die door Liberty Global wordt ontwikkeld in samenwerking met producent Lionsgate.
The Rook gaat over een vrouw die wakker wordt in Londen omringd door een groot aantal lijken. Ze heeft geen idee wat er is gebeurd en hoe ze hier terecht is gekomen, maar achterhaalt dat zij een hoge ambtenaar is bij een geheime Britse dienst voor mensen die paranormaal begaafd zijn. Atsma speelt een belangrijke bijrol als Peter van Syoc, een psychotisch sleutelfiguur in een misdaadsyndicaat dat bekendstaat als The Lugat.

Embed from Getty Images
Barry Atsma

De serie The Rook wordt opgenomen in Londen en krijgt begin 2019 zeven afleveringen bij het tv-netwerk Starz in de VS. Liberty Global (eigenaar van Ziggo) vertoont de serie in Europa. Atsma zal te zien zijn naast grote acteurs als Emma Greenwell, Joely Richardson en Olivia Munn. Het is de derde grote buitenlandse serie waaraan de Nederlandse acteur zijn naam verbindt. Hij is dit jaar ook te zien in de BBC-serie The Split en de ZDF-miniserie Bad Banks. Bad Banks wordt nu uitgezonden door de NPO. The Split is vanaf 1 augustus exclusief bij Ziggo te zien.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

renzoroy
renzoroy 30 juli 2018, 23:57
Jippie, misschien kan die deze serie ook na synchroniseren :p
Log in om een reactie achter te laten