Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Barry Atsma speelt psychopaat in Amerikaanse serie

Barry Atsma heeft een rol in een Amerikaanse serie te pakken. De Nederlandse acteur is binnenkort te zien in de sciencefiction-serie The Rook, die door Liberty Global wordt ontwikkeld in samenwerking met producent Lionsgate.

The Rook gaat over een vrouw die wakker wordt in Londen omringd door een groot aantal lijken. Ze heeft geen idee wat er is gebeurd en hoe ze hier terecht is gekomen, maar achterhaalt dat zij een hoge ambtenaar is bij een geheime Britse dienst voor mensen die paranormaal begaafd zijn. Atsma speelt een belangrijke bijrol als Peter van Syoc, een psychotisch sleutelfiguur in een misdaadsyndicaat dat bekendstaat als The Lugat.

Embed from Getty Images
Barry Atsma

De serie The Rook wordt opgenomen in Londen en krijgt begin 2019 zeven afleveringen bij het tv-netwerk Starz in de VS. Liberty Global (eigenaar van Ziggo) vertoont de serie in Europa. Atsma zal te zien zijn naast grote acteurs als Emma Greenwell, Joely Richardson en Olivia Munn. Het is de derde grote buitenlandse serie waaraan de Nederlandse acteur zijn naam verbindt. Hij is dit jaar ook te zien in de BBC-serie The Split en de ZDF-miniserie Bad Banks. Bad Banks wordt nu uitgezonden door de NPO. The Split is vanaf 1 augustus exclusief bij Ziggo te zien.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
30 jul 2018 23:57 -
Jippie, misschien kan die deze serie ook na synchroniseren :p
Reageer

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00