Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amazon bestelt dramaserie The Expatriates van Nicole Kidman

Amazon Studios heeft het groene licht gegeven voor de nieuwe dramaserie The Expatriates van Nicole Kidman's Blossom Films.

The Expatriates is gebaseerd op de best verkochte roman van Janice Y.K Lee en de bekroonde scenarioschrijver Alice Bell.

"Het verhaal weeft een verslavend wandtapijt dat een groep complexe vrouwen en hun leven volgt als buitenstaanders in Hong Kong. Het is een dwingende verkenning van de kracht van deze vrouwen die ze volhouden door de strijd met het huwelijk, carrière, ouderschap en onvoorstelbare verliezen", zegt Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios.

5956 Expatriates

Kidman voegde eraan toe dat ook zij enthousiast was over deze samenwerking. "The Expatriates is nog maar het begin van ons gezamenlijke doel om heerlijke verhalen te maken die iets zinnigs te zeggen hebben over de wereld", zei ze.

The Expatriates wordt executive geproduceerd door Kidman en Per Saari voor Blossom Films en Theresa Park voor POW! Productions, met Janice Y.K Lee als adviesproducent. Een lanceerdatum is nog niet bekend.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2