Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon bestelt dramaserie The Expatriates van Nicole Kidman

Amazon bestelt dramaserie The Expatriates van Nicole Kidman

Amazon Studios heeft het groene licht gegeven voor de nieuwe dramaserie The Expatriates van Nicole Kidman's Blossom Films.
The Expatriates is gebaseerd op de best verkochte roman van Janice Y.K Lee en de bekroonde scenarioschrijver Alice Bell.

"Het verhaal weeft een verslavend wandtapijt dat een groep complexe vrouwen en hun leven volgt als buitenstaanders in Hong Kong. Het is een dwingende verkenning van de kracht van deze vrouwen die ze volhouden door de strijd met het huwelijk, carrière, ouderschap en onvoorstelbare verliezen", zegt Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios.

5956 Expatriates

Kidman voegde eraan toe dat ook zij enthousiast was over deze samenwerking. "The Expatriates is nog maar het begin van ons gezamenlijke doel om heerlijke verhalen te maken die iets zinnigs te zeggen hebben over de wereld", zei ze.

The Expatriates wordt executive geproduceerd door Kidman en Per Saari voor Blossom Films en Theresa Park voor POW! Productions, met Janice Y.K Lee als adviesproducent. Een lanceerdatum is nog niet bekend.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten