Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Kominsky Method vanaf 16 november bij Netflix

Netflix zal binnenkort de serie The Kominsky Method lanceren. De single-camera komische serie is gemaakt door sitcom-titan Chuck Lorre (The Big Bang Theory, Two and a Half Men) en heeft in de hoofdrol Academy Award-winnaars Michael Douglas en Alan Arkin.

De serie is beschikbaar vanaf vrijdag 16 november. Het eerste seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat, draait om de eens beroemde acteur Sandy Kominsky (Douglas) en zijn oude vriend en agent Norman Newlander (Arkin). Samen proberen ze te navigeren door de door jongeren en schoonheid geobsedeerde cultuur van Los Angeles in hun latere levensjaren.

5955 Kominsky

The Kominsky Method is Chuck Lorre’s tweede serie voor Netflix. Hij maakte ook de serie Disjointed. Hij regisseerde de eerste aflevering van The Kominsky Method en fungeert als uitvoerend producent naast Douglas, Al Higgins en David Javerbaum.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06