Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix kondigt dramaserie White Lines aan

Netflix kondigt dramaserie White Lines aan

De makers achter twee populaire dramaseries van Netflix, het Britse The Crown en het Spaanse La Casa de Papel (ook bekend als Money Heist), werken samen aan de nieuwe serie White Lines.
Dat heeft vice president original programming Cindy Hollard van Netflix zondag bekendgemaakt tijdens een TCA-sessie.

Embed from Getty Images
Alex Pina

White Lines is geschreven door La Casa de Papel-maker Alex Pina, die tevens als showrunner zal optreden. Andy Harries, bekend van The Crown, is executive producer. Wanneer het lichaam van een legendarische dj uit Manchester twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza wordt ontdekt, keert zijn zus terug naar het Spaanse eiland om erachter te komen wat is er gebeurd. Haar onderzoek zal haar leiden door een spannende wereld van dansmuziek, superjachten, leugens en cover-ups. Het dwingt haar om de donkere kanten van haar eigen karakter te ontwikkelen op een plek waar levens van mensen op het spel staan.

White Lines wordt executive geproduceerd door Andy Harries en Sharon Hughff voor Left Bank, het bedrijf achter The Crown, en Pina en Cristina Lopez Ferraz voor Vancouver Media, dat La Casa de Papel produceert.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten