Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Horrorserie Them besteld door Amazon

De horrorserie Them is besteld door Amazon en de vod-dienst heeft er direct een tweede seizoen achteraan besteld.

Van de producenten Lena Waithe (The Chi) en Little Marvin (Jack & Jill) komt het eerste seizoen van Them. De horror anthologieseries heeft in het eerste seizoen de subtitel Convenant mee gekregen. Them: Convenant vindt plaats in 1952 en centreert zich rond Alfred en Lucky Emory die besluiten om met hun familie te verhuizen van Noord Carolina naar een geheel blanke wijk in Los Angeles.

Het familiehuis staat in een laan vol met bomen in een ogenschijnlijk idyllische wijk. Maar dat huis wordt ground zero waar kwaadwillende krachten zowel echte als bovennatuurlijke hen gaan beledigen en bedreigen en hen zo willen verwoesten.

Embed from Getty Images
Lena Waithe

Waithe vertelde: “Little Marvin’s script bleef me voor weken achtervolgen nadat ik het had gelezen. Hij heeft iets geschreven van zowel provocerend als beangstigend is. Het eerste seizoen zal vertellen hoe angstaanjagend het was in 1953. Het zal er ons ook aan herinneren hoe gruwelijk het is om zwart te zijn in 2018. Deze anthologieserie zal de culturele verschillen bij ons versus hen (Them) onderzoeken op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien.”
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00