Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Horrorserie Them besteld door Amazon

De horrorserie Them is besteld door Amazon en de vod-dienst heeft er direct een tweede seizoen achteraan besteld.
Van de producenten Lena Waithe (The Chi) en Little Marvin (Jack & Jill) komt het eerste seizoen van Them. De horror anthologieseries heeft in het eerste seizoen de subtitel Convenant mee gekregen. Them: Convenant vindt plaats in 1952 en centreert zich rond Alfred en Lucky Emory die besluiten om met hun familie te verhuizen van Noord Carolina naar een geheel blanke wijk in Los Angeles.

Het familiehuis staat in een laan vol met bomen in een ogenschijnlijk idyllische wijk. Maar dat huis wordt ground zero waar kwaadwillende krachten zowel echte als bovennatuurlijke hen gaan beledigen en bedreigen en hen zo willen verwoesten.

Embed from Getty Images
Lena Waithe

Waithe vertelde: “Little Marvin’s script bleef me voor weken achtervolgen nadat ik het had gelezen. Hij heeft iets geschreven van zowel provocerend als beangstigend is. Het eerste seizoen zal vertellen hoe angstaanjagend het was in 1953. Het zal er ons ook aan herinneren hoe gruwelijk het is om zwart te zijn in 2018. Deze anthologieserie zal de culturele verschillen bij ons versus hen (Them) onderzoeken op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten