Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt horrorserie Locke & Key

Locke & Key komt eindelijk naar de televisie. Hulu is langdurig bezig geweest met de ontwikkeling van de serie, maar besloot uiteindelijk deze toch niet te realiseren. Nu heeft Netflix het project opgepikt voor een seizoen van tien afleveringen.

De IDW-stripserie is gemaakt door gruwelauteur Joe Hill en kunstenaar Gabriel Rodriguez. Locke & Key draait om de familie Locke, die verhuist naar hun voorouderlijk huis in Lovecraft, Maine, na de moord op de patriarch van de familie. De drie kinderen - Tyler, Kinsey en Bode - ontdekken dat het huis gevuld is met talloze magische sleutels die de gebruiker speciale krachten geven en hun kwaadaardigheid op de wereld loslaten. De stripreeks liep van 2008 tot 2013 en kreeg de British Fantasy Award voor de beste striproman.

Het verhaal van de pick-up door Netflix is goed nieuws voor Locke & Key fans, die hun hoop al vele malen moesten opgeven. Dimension Films kocht al in 2008 de rechten van een serie. 20th Century Fox maakte in 2011 een pilot-aflevering, maar zag af van een serie. Het project werd vervolgens opgepikt als een mogelijke filmserie door Universal. En vorig jaar bestelde Hulu een pilot voor een serie, maar zag er ook weer vanaf.

5934 Locke
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00