Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Tiener superspion Alex Rider is onderweg naar de televisie

Alex Rider, tiener en superspion, komt naar het kleine scherm. Sony en Eleventh Hour hebben de koppen bij elkaar gestoken om een serie te maken van Point Blanc, het tweede boek van Anthony Horowitz’s jong volwassenenboeken.
Sony Pictures Television en Eleventh Hour Films gaan samenwerken om een achtdelige serie te gaan maken gebaseerd op Point Blanc, het tweede boek uit de boekenreeks van Anthony Horowitz, over tienerspion Alex Rider. Mocht je dat bekend voorkomen: in 2006 werd er al een film gemaakt met de titel Alex Rider: Stormbreaker.

Embed from Getty Images
Anthony Horowitz

De serie, die eerst door ITV ontwikkeld zou worden, zal geheel door Sony gefinancierd worden nadat ITV van het idee afzag. De serie zal geproduceerd gaan worden door Wayne Garvie en Keith Le Goy en Guy Burt, BAFTA-winnaar, zal het script gaan schrijven. Eve Gutierrez en Jill Green zullen uitvoerend gaan produceren.

5919 Rider

Point Blanc, het boek dat in 2001 uitkwam, gaat over Rider en hoe hij infiltreert op een kostschool voor kinderen van miljardairs. De school is echter niet wat het lijkt en het is aan Rider de taak om uit te vinden welke donkere zaken er spelen op de school.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten