Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tiener superspion Alex Rider is onderweg naar de televisie

Alex Rider, tiener en superspion, komt naar het kleine scherm. Sony en Eleventh Hour hebben de koppen bij elkaar gestoken om een serie te maken van Point Blanc, het tweede boek van Anthony Horowitz’s jong volwassenenboeken.

Sony Pictures Television en Eleventh Hour Films gaan samenwerken om een achtdelige serie te gaan maken gebaseerd op Point Blanc, het tweede boek uit de boekenreeks van Anthony Horowitz, over tienerspion Alex Rider. Mocht je dat bekend voorkomen: in 2006 werd er al een film gemaakt met de titel Alex Rider: Stormbreaker.

Embed from Getty Images
Anthony Horowitz

De serie, die eerst door ITV ontwikkeld zou worden, zal geheel door Sony gefinancierd worden nadat ITV van het idee afzag. De serie zal geproduceerd gaan worden door Wayne Garvie en Keith Le Goy en Guy Burt, BAFTA-winnaar, zal het script gaan schrijven. Eve Gutierrez en Jill Green zullen uitvoerend gaan produceren.

5919 Rider

Point Blanc, het boek dat in 2001 uitkwam, gaat over Rider en hoe hij infiltreert op een kostschool voor kinderen van miljardairs. De school is echter niet wat het lijkt en het is aan Rider de taak om uit te vinden welke donkere zaken er spelen op de school.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00