Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe serie Hamelins (werktitel) voor Netflix met Kathryn Newton in de hoofdrol

Jong volwassenen-series doen het goed bij Netflix, vandaar dat ze er nog één hebben besteld.

13 Reasons Why, The 100 en The Rain doen het erg goed bij Netflix, en de streamingdienst heeft nog een serie besteld die draait om jong volwassenen. In Hamelins draait het, net als bij The 100 en The Rain, om jonge mensen in een apocalyptische wereld. In Hamelins, nog geen officiële titel, zien we tieners die vast komen te zitten in een stad waarvan de bevolking plots verdwenen is. Ze worden gedwongen een nieuwe hiërarchie te creëren en ze zullen moeten uitzoeken hoe ze gezamenlijk kunnen overleven in deze vreemde wereld.

Embed from Getty Images
Kathryn Newton

De serie is ontsproten in het brein van Christopher Keyser (Tyrant), die ook naast regisseur Marc Webb (Instinct) uitvoerend zal gaan produceren. De serie wordt omschreven als een moderne kijk op Lord of the Flies, het boek van William Golding waarvan diverse films (1963, 1975 en 1990) zijn gemaakt. Kathryn Newton (Big Little Lies) zal de hoofdrol gaan spelen als Allie. Allie wordt omschreven als iemand die constant in de schaduw van haar zus Kim heeft geleefd. Allie inspireert haar zus uiteindelijk om de groep te leiden en steunt haar tijdens komende confrontaties.

Embed from Getty Images
Christopher Keyser
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00