Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe serie Hamelins (werktitel) voor Netflix met Kathryn Newton in de hoofdrol

Jong volwassenen-series doen het goed bij Netflix, vandaar dat ze er nog één hebben besteld.

13 Reasons Why, The 100 en The Rain doen het erg goed bij Netflix, en de streamingdienst heeft nog een serie besteld die draait om jong volwassenen. In Hamelins draait het, net als bij The 100 en The Rain, om jonge mensen in een apocalyptische wereld. In Hamelins, nog geen officiële titel, zien we tieners die vast komen te zitten in een stad waarvan de bevolking plots verdwenen is. Ze worden gedwongen een nieuwe hiërarchie te creëren en ze zullen moeten uitzoeken hoe ze gezamenlijk kunnen overleven in deze vreemde wereld.

Embed from Getty Images
Kathryn Newton

De serie is ontsproten in het brein van Christopher Keyser (Tyrant), die ook naast regisseur Marc Webb (Instinct) uitvoerend zal gaan produceren. De serie wordt omschreven als een moderne kijk op Lord of the Flies, het boek van William Golding waarvan diverse films (1963, 1975 en 1990) zijn gemaakt. Kathryn Newton (Big Little Lies) zal de hoofdrol gaan spelen als Allie. Allie wordt omschreven als iemand die constant in de schaduw van haar zus Kim heeft geleefd. Allie inspireert haar zus uiteindelijk om de groep te leiden en steunt haar tijdens komende confrontaties.

Embed from Getty Images
Christopher Keyser
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1