Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Wasbeer Sly Cooper krijgt eigen televisieserie

Sony en PGS Entertainment hebben onthuld dat Sly Cooper in 2019 een televisieserie krijgt. De serie was initieel in 2014 aangekondigd als een Sly Cooper animatiefilm, maar dat plan is nu omgevormd tot een serie van 52 afleveringen.

Sly Cooper schetst het verhaal van de gelijknamige wasbeer, 'een moderne Robin Hood die door het plegen van diefstallen zijn stad probeert te redden'. Een eerste trailer voor de serie is te vinden op de PGS Entertainment site.

5887 SlyCooper

De afleveringen duren elk ongeveer elf minuten en zijn in de eerste plaats gericht op een publiek van zes- tot tienjarigen. De eerste 26 afleveringen verschijnen in oktober 2019. De tweede serie van 26 afleveringen staat gepland voor juli 2020.

Sly Cooper is een reeks videospellen ontwikkeld door Sucker Punch Productions voor PlayStation 2 en Sanzaru Games voor PlayStation 3.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2