Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Wasbeer Sly Cooper krijgt eigen televisieserie

Sony en PGS Entertainment hebben onthuld dat Sly Cooper in 2019 een televisieserie krijgt. De serie was initieel in 2014 aangekondigd als een Sly Cooper animatiefilm, maar dat plan is nu omgevormd tot een serie van 52 afleveringen.

Sly Cooper schetst het verhaal van de gelijknamige wasbeer, 'een moderne Robin Hood die door het plegen van diefstallen zijn stad probeert te redden'. Een eerste trailer voor de serie is te vinden op de PGS Entertainment site.

5887 SlyCooper

De afleveringen duren elk ongeveer elf minuten en zijn in de eerste plaats gericht op een publiek van zes- tot tienjarigen. De eerste 26 afleveringen verschijnen in oktober 2019. De tweede serie van 26 afleveringen staat gepland voor juli 2020.

Sly Cooper is een reeks videospellen ontwikkeld door Sucker Punch Productions voor PlayStation 2 en Sanzaru Games voor PlayStation 3.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00