Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Z Nation spin-off besteld bij Netflix

Z Nation is aan het uitbreiden. Netflix heeft een eerste seizoen besteld van Black Summer, een spin-ff van de populaire Syfy zombieserie.
De streaminggigant heeft een acht afleveringen rechtstreeks tot serie order gegeven voor de nieuwe dramaserie Black Summer, een spin-off van de Syfy-serie Z Nation waarvan het streamingrechten heeft. Er staan op dit moment drie seizoenen op Netflix van de zombieserie.

Black Summer toont Jamie King (Hart of Dixie) als moeder die is weggerukt van haar dochter en start met een hartverscheurende tocht, voor niets stoppend om haar dochter te vinden. Samen met een kleine groep van Amerikaanse vluchtelingen, moet ze een vijandige nieuwe wereld overwinnen en brute beslissingen nemen gedurende de meest dodelijke zomer van de zombie-Apocalypse.

Embed from Getty Images
Jamie King

Z Nation is vernieuwd met een vijfde seizoen dat in het najaar van 2018 van start zal gaan en Black Summer zorgt ervoor dat de Z Nation franchise nog zeker springlevend blijft tot en met 2019.

Zet je Black Summer op je wensenlijst?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

renzoroy
renzoroy 20 juli 2018, 23:12
1 van de weinige Netflix Originals die ik niet eens ga proberen. Z Nation heb ik een halve ep van gezien en dat was zo slecht, nep en low budget... Begrijp niet dat dat nog loopt.
KoNijn
KoNijn 27 juli 2018, 09:38
ben benieuwd!
Log in om een reactie achter te laten