Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hit and Run nieuwe serie besteld door Netflix

Netflix heeft direct Hit and Run als serie besteld. De spionnen dramaserie komt van Fauda bedenkers Lior Raz en Avi Issacharoff.

Tien afleveringen moet de nieuwe spionagethriller gaan krijgen. De serie Hit and Run gaat over een gelukkig getrouwde man wiens leven op zijn kop wordt gezet als zijn vrouw overlijdt na een mysterieus dodelijk ongeluk waarbij de bestuurder is doorgereden. De serie is bedacht en wordt geschreven door Lior Raz, Avi Issacharoff en bedenkers van de Amazon serie Z: The Beginning of Everything Dawn Prestwich en Nicole Yorkin (zie foto.

5854 Hit and RunMet dank aan Netflix

Issacharoff, Raz, Prestwich en Yorkin zullen ook samen met Peter Principato, Itay Reiss en Kimberlin Belloni van Artists First en David Hoberman, Todd Lieberman en Laurie Zaks van Mandeville Films uitvoerend produceren.

Dit is de tweede serie die besteld wordt in twee maanden tijd bij Mandeville Films. Al eerder bestelde ABC The Fix. Prestwich en Yorkin waren ook uitvoerend producenten van The Killing. Issacharoff en Raz waren de bedenkers van de Israëlische politieke thriller Fauda, ook te zien bij Netflix, die al weer zijn derde seizoen tegemoet kan zien.

Is Hit and Run een serie die je aanspreekt?

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Atypical is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het derde seizoen ging in november 2019 van start.
Gisteren, 16:50
Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Gisteren, 16:00
Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Gisteren, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Gisteren, 09:00