Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Hit and Run nieuwe serie besteld door Netflix

Netflix heeft direct Hit and Run als serie besteld. De spionnen dramaserie komt van Fauda bedenkers Lior Raz en Avi Issacharoff.
Tien afleveringen moet de nieuwe spionagethriller gaan krijgen. De serie Hit and Run gaat over een gelukkig getrouwde man wiens leven op zijn kop wordt gezet als zijn vrouw overlijdt na een mysterieus dodelijk ongeluk waarbij de bestuurder is doorgereden. De serie is bedacht en wordt geschreven door Lior Raz, Avi Issacharoff en bedenkers van de Amazon serie Z: The Beginning of Everything Dawn Prestwich en Nicole Yorkin (zie foto.

5854 Hit and RunMet dank aan Netflix

Issacharoff, Raz, Prestwich en Yorkin zullen ook samen met Peter Principato, Itay Reiss en Kimberlin Belloni van Artists First en David Hoberman, Todd Lieberman en Laurie Zaks van Mandeville Films uitvoerend produceren.

Dit is de tweede serie die besteld wordt in twee maanden tijd bij Mandeville Films. Al eerder bestelde ABC The Fix. Prestwich en Yorkin waren ook uitvoerend producenten van The Killing. Issacharoff en Raz waren de bedenkers van de Israëlische politieke thriller Fauda, ook te zien bij Netflix, die al weer zijn derde seizoen tegemoet kan zien.

Is Hit and Run een serie die je aanspreekt?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten