Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Game Ingress krijgt animatieserie op Netflix

Game Ingress krijgt animatieserie op Netflix

Locatie-game Ingress van Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic krijgt in oktober een animatieserie op Netflix. Ingress: The Animation is vanaf oktober wereldwijd via Netflix te zien.
Met Ingress: The Animation worden de verhalen van het huidige Ingress en het vernieuwde Ingress Prime aan elkaar gebreid. Dat zegt Niantic-oprichter John Hanke tegen Variety.

Ingress is een locatiegame waarin spelers deel uitmaken van één van de twee teams, de Resistance en de Enlightened. Ze moeten zoveel mogelijk portalen innemen, door naar fysieke locaties af te reizen. De portalen bevinden zich rondom bekende kunstwerken en andere bezienswaardigheden, net als Pokéstops en Gyms in Pokémon Go.

5794 Ingress

De animatieserie van Ingress wordt ontwikkeld door Japanse animatiestudio Crafter. Het verhaal draait om de personages Makoto en Sarah, die bovennatuurlijke krachten krijgen omdat er 'exotisch materiaal' hun wereld in lekt. Ook wordt in de serie slechterik Jack gepresenteerd, die met Ingress Prime aan de game wordt toegevoegd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

TragicError
TragicError 10 juli 2018, 08:26
Niet iedereen weet dit maar Pokemon Go is gebaseerd op Ingress. Polemon Go gebruikt precies de zelfde locaties als Ingress.
TnTNL
TnTNL 11 juli 2018, 07:50
Ik speel Ingress vanaf het begin (zie mijn profiel foto, die is niet voor niets zo). Ik had vernomen dat met de release van de serie ook een nieuwe versie van Ingress zal komen: Ingress Prime.
Log in om een reactie achter te laten