Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Mixtape verhuist van FOX naar Netflix

FOX zag geen brood in Mixtape na het zien van de pilot, maar Netflix heeft de muzikale dramaserie nieuw leven ingeblazen en bestelt tien afleveringen.
In eerste instantie werd de serie Mixtape van Joshua Safran (Quantico en Gossip Girl) gemaakt om bij FOX te worden uitgezonden. Maar de pilot sloeg niet aan bij FOX en werd afgewezen. Nu heeft Netflix de serie opgepakt en die krijgt bij de streamingdienst tien afleveringen.

Mixtape speelt zich af in de hedendaagse muziekwereld van Los Angeles en volgt Nellie (Callie Hernandez, Graves) die zich erg graag wil ontwikkelen als artiest, maar wordt afgeleid door haar werk en haar relatie met een beginnende muzikant. Naast Hernandez zullen Jenna Dewan Tatum, Madeleine Stowe en Campbell Scott op de castinglijst blijven staan in de nu Original Netflix-serie.

De mannelijke hoofdrol zal vervangen gaan worden. In de pilot speelde Raúl Castillo (Seven Seconds) de hoofdrol maar hij is inmiddels gecast voor het derde seizoen van de Netflix-serie One Day at a Time (2017). Wanneer de serie te zien zal zijn bij Netflix is niet bekend gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een serie overneemt van FOX, dat gebeurde al eerder met de door FOX gecancelde serie Lucifer.
Embed from Getty Images
Josh Safran
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten