Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt Mexicaanse dramaserie Monarca

Netflix bestelt Mexicaanse dramaserie Monarca

Netflix heeft Monarca besteld, een originele dramaserie uit Mexico geproduceerd door Ventanarosa Productions van Salma Hayek.
Irene Azuela en Juan Manuel Bernal spelen de hoofdrollen. De opnamen starten in de herfst en de première vindt plaats in 2019.

Monarca volgt de wereld van de rijke Mexicaanse elites, bezaaid met corruptie, schandalen en geweld. De serie is een familiesaga over een Mexicaans zakenimperium. Monarca toont de strijd die volgt wanneer een lid van de familie besluit om het systeem te gaan bestrijden dat haar familie heeft helpen creëren.

Embed from Getty Images
Irene Azuela

"Ik ben enorm enthousiast om samen te werken met Netflix en om met geweldig Mexicaans talent voor en achter de camera te werken. We zijn er trots op Mexico te laten zien als een levendig, verfijnd en cultureel rijk land, vechtend om zijn eigen lot in de hand te houden", aldus Salma Hayek

"Mexico heeft een prioriteit voor ons om door te gaan met het ontwikkelen van series", zegt Erik Barmack, VP International Originals bij Netflix. "We verheugen ons erop de beste originele series ter wereld te brengen via partnerships met belangrijke spelers zoals in dit geval Ventanarosa en Lemon Studios."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten