Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cartoon Network kondigt nieuwe serie Elliott From Earth aan

Turner's Cartoon Network kondigt een nieuwe originele serie aan, Elliott From Earth, van het Britse team achter de succesvolle serie The Amazing World of Gumball.

Elliott from Earth is een 20 afleveringen tellende geanimeerde komedieserie van 11 minuten die een grappig perspectief biedt op het dagelijkse leven van kinderen, of ze nu menselijk zijn of niet. Elliott is een jongen die leeft in een ruimteschip vol buitenaardse wezens uit alle delen van het universum. Het is een serie over het vinden van je plek in de wereld, en er is ook een dinosaurus.

5756 Eliott

De productie start dit jaar in september. Elliott From Earth is bedacht door Guillaume Cassuto, voorheen onder meer scenarioschrijver van The Amazing World of Gumball, met het zelfde team van storyboardtekenaars en editors die de nieuwe serie tot leven brengen.

Guillaume Cassuto legt uit: "Elliott's verhaal heeft lange tijd in mijn achterhoofd gezeten en dankzij mijn verschillende functies bij Gumball wist ik hoe je zo’n project tot leven kunt brengen. Ik hoop dat kinderen en animatiefans het universum van Elliott net zo leuk gaan vinden als wij."
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Gisteren, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00