Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cartoon Network kondigt nieuwe serie Elliott From Earth aan

Turner's Cartoon Network kondigt een nieuwe originele serie aan, Elliott From Earth, van het Britse team achter de succesvolle serie The Amazing World of Gumball.

Elliott from Earth is een 20 afleveringen tellende geanimeerde komedieserie van 11 minuten die een grappig perspectief biedt op het dagelijkse leven van kinderen, of ze nu menselijk zijn of niet. Elliott is een jongen die leeft in een ruimteschip vol buitenaardse wezens uit alle delen van het universum. Het is een serie over het vinden van je plek in de wereld, en er is ook een dinosaurus.

5756 Eliott

De productie start dit jaar in september. Elliott From Earth is bedacht door Guillaume Cassuto, voorheen onder meer scenarioschrijver van The Amazing World of Gumball, met het zelfde team van storyboardtekenaars en editors die de nieuwe serie tot leven brengen.

Guillaume Cassuto legt uit: "Elliott's verhaal heeft lange tijd in mijn achterhoofd gezeten en dankzij mijn verschillende functies bij Gumball wist ik hoe je zo’n project tot leven kunt brengen. Ik hoop dat kinderen en animatiefans het universum van Elliott net zo leuk gaan vinden als wij."
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramaserie Pose is niet vernieuwd met een vierde seizoen en eindigt dus met het aankomende derde seizoen, dat in mei zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
vrijdag, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
vrijdag, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
vrijdag, 10:00