Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Roseanne gaat verder als The Conners

De Amerikaanse zender ABC heeft bekendgemaakt dat de serie Roseanne een spin-off krijgt. Dit keer zonder Roseanne Barr en waarschijnlijk onder de naam The Conners.

Dit jaar maakte de tv-serie Roseanne een comeback op de Amerikaanse televisie, nadat de serie eerder te zien was van 1988 tot 1997. De serie werd echter direct geannuleerd nadat hoofdrolspeelster Roseanne Barr racistische uitlatingen deed op Twitter.

Barr zal zowel creatief als financieel niet meer betrokken zijn bij de serie. "Ik heb spijt van de zaken die ertoe geleid hebben mij te moeten verwijderen uit mijn eigen show. Ik ben akkoord gegaan met het voorstel om op deze manier 200 banen te behouden, van cast tot crew. Ik wens hen veel succes toe in de toekomst", aldus Barr tegen Deadline.

Embed from Getty Images
Roseanne Barr

Er worden voorlopig tien afleveringen opgenomen, die op primetime donderdagavond in Amerika uitgezonden zullen worden. Alle andere leden van de originele cast, die terugkwamen voor de 'revival' keren terug in de nieuwe spin-off. De zender liet weten dat de serie onder de werktitel The Conners zal laten zien "dat families altijd een weg terug vinden naar een gesprek, liefde en lachen. Deze spin-off zal tijdloze issues blijven behandelen, die vandaag de dag net zo relevant zijn als 30 jaar geleden."
Vorige aflevering
Toilet Hacks and the Management Track
Toilet Hacks and the Management Track
06x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Conners