Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Dark-duo maakt nieuwe series voor Netflix

De makers van de Duitse serie Dark, Jantje Friese en Baran bo Odar, mogen meer series voor Netflix gaan maken.

Friese en Bo Odar zijn erg verheugd met het contract. "We zien uit naar onze volgende reis met Netflix, om grenzen te blijven verleggen en kijkers uit te dagen met nieuwe ideeën. We hebben tal van verrassingen in petto voor hen."

In de serie Dark wordt het kleine dorpje Winden opgeschrikt door de verdwijning van een aantal kinderen. Het mysterie blijkt te maken te hebben met een zaak uit het verleden.

Embed from Getty Images
Jantje Friese en Baran bo Odar

Dark is de eerste Duitstalige productie en volgens Netflix een van de meest bekeken series die niet in het Engels te zien is. Behalve in Duitsland is de serie ook populair in Amerika, Brazilië, Italië, Turkije, Spanje en Frankrijk. Het tweede seizoen van Dark is momenteel in de maak.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03