Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Dark-duo maakt nieuwe series voor Netflix

De makers van de Duitse serie Dark, Jantje Friese en Baran bo Odar, mogen meer series voor Netflix gaan maken.

Friese en Bo Odar zijn erg verheugd met het contract. "We zien uit naar onze volgende reis met Netflix, om grenzen te blijven verleggen en kijkers uit te dagen met nieuwe ideeën. We hebben tal van verrassingen in petto voor hen."

In de serie Dark wordt het kleine dorpje Winden opgeschrikt door de verdwijning van een aantal kinderen. Het mysterie blijkt te maken te hebben met een zaak uit het verleden.

Embed from Getty Images
Jantje Friese en Baran bo Odar

Dark is de eerste Duitstalige productie en volgens Netflix een van de meest bekeken series die niet in het Engels te zien is. Behalve in Duitsland is de serie ook populair in Amerika, Brazilië, Italië, Turkije, Spanje en Frankrijk. Het tweede seizoen van Dark is momenteel in de maak.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Gisteren, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Gisteren, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Gisteren, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Gisteren, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Gisteren, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Gisteren, 09:00