Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuwe Star Trek-series in de maak?

Het zou zomaar kunnen dat we in de komende jaren meer Star Trek series gaan zien. Miniseries, animaties en spin-offs behoren tot de mogelijkheden.

En dat komt allemaal door de deal die Alex Kurtzman heeft gesloten met CBS, zijn contract is namelijk met vijf jaar verlengd. En hij zal in die vijf jaar onder andere de uitbreiding van Star Trek gaan overzien. Er wordt al gesproken over geanimeerde series, miniseries en zelfs nieuwe series of spin-offs.

Er zijn nog geen officiƫle aankondigingen gedaan maar volgens Entertainment Weekly zijn er op dit moment drie projecten in ontwikkeling. Ook is er oor The Hollywood Reporter een melding gedaan dat Kurtzman samenwerkt met producent en schrijver Akiva Goldsman (Star Trek: Discovery) aan een nieuwe Star Trek-serie waarin Jean Luc-Picard (Patrick Stuart, foto) zal terugkeren. Stuart had er al eerder op gehint dat hij zelf naar een mogelijke comeback in het universum van Star Trek aan het kijken was.

Embed from Getty Images

Momenteel kunnen de Trekkies (fans van Star Trek) op Netflix kijken naar Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Voyager, Star Trek: Enterprise, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Discovery, After Trek en drie speelfilms.

De productie van het tweede seizoen van Star Trek: Discovery is momenteel in volle gang en zal naar alle waarschijnlijkheid in 2019 van start gaan bij CBS All Access en Netflix.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst