Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met nieuwe Spaanse serie: Hache

Netflix komt na het succes van La Casa de Papel opnieuw met een Spaanse serie.

Hache wordt speciaal voor Netflix geproduceerd en is geschreven door Velvet Collection-schrijfster Verónica Fernández.

De serie Hache krijgt acht afleveringen en is gebaseerd op waargebeurde verhalen rondom Helena, een vrouw te midden van de heroïnehandel in het Barcelona van de jaren zestig.

Embed from Getty Images
Adriana Ugarte

De rol van Helena wordt gespeeld door actrice Adriana Ugarte. Haar tegenspeler is Javier Rey. Netflix biedt de Spaanse serie in 2019 aan in meer dan 190 landen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Rob0860
19 jun 2018 11:53 -
Ah mooi zo, ik zie er naar uit
Reageer

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00