Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met interactieve Minecraft-serie

Netflix komt met interactieve Minecraft-serie

Netflix werkt in samenwerking met Telltale Games aan de serie Minecraft: Story Mode.
Minecraft: Story Mode wordt een interactieve serie op Netflix. Het spel zal uit vijf afleveringen bestaan en de kijker kan het spel spelen met de toetsen van de afstandsbediening. Op die manier kan de gebruiker zelf het verloop van de serie bepalen.

Wat het verhaal van Minecraft: Story Mode wordt is nog niet bekend gemaakt door Netflix. Hier zal binnenkort meer informatie over komen, voordat de serie in de herfst gelanceerd wordt op Netflix. Het computerspel Minecraft bestaat al sinds 2011 en bestaat uit kubusvormige objecten. Met een avatar kan de gamer de omgeving aanpassen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Karzal
Karzal 14 juni 2018, 10:47
Ik weet niet zeker wat ik hier van moet vinden. Aan de ene kant lijkt interactieve televisie me erg interessant, aan de andere kant moeten ze dan niet met minecraft beginnen. Zeker niet als er al zoiets bestaat (Minecraft: Story Mode is al een bestaand dingetje). Maar ja, wat mij betreft hadden ze dan beter iets als Mass Effect of zelfs World of Warcraft kunnen doen (games waarbij echt een goede verhaallijn aanwezig is).
dylano1803
dylano1803 14 juni 2018, 22:26
Ik kreeg meteen een knoop in men maag toen ik dit nieuwsbericht las...beetje teleurgesteld nu. Het komt een beetje over alsof Netflix out of ideas is
seriefan90
seriefan90 8 juli 2018, 12:13
is dit seizoen 1? 2? of een nieuw seizoen van minecraft story mode?
Mandy1966
Mandy1966 8 juli 2018, 12:43
Het artikel staat onder nieuwe series, dus het zal wel een nieuwe serie (dus seizoen 1) zijn.
Log in om een reactie achter te laten