Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt één gescripte en drie ongescripte series

Netflix heeft vier nieuwe series besteld; één nieuwe gescripte sciencefictionserie en drie ongescripte series.

Al eerder deze week kon MijnSerie melden dat Netflix de nieuwe serie KAOS had besteld. Nu komen daar nog vier series bij.

Te beginnen met Away, de nieuwe sciencefictionserie van producent Jason Katims (Friday Night Lights) regisseur Matt Reeves (Felicity) en toneelschrijver Andrew Hinderaker. De serie zal tien afleveringen gaan krijgen en haalt zijn inspiratie uit een artikel van Chris Jones dat hij schreef voor Esquire. In Away volgen we de astronaut Emma Green, die haar echtgenoot en haar dochter achterlaat op Aarde, om leiding te geven aan een internationale bemanning op een missie van een jaar naar Mars.

Dan de drie ongescripte series; The Westside, The Fix en Sugar Rush. Al eerder had Netflix aangegeven meer ongescripte series te willen gaan maken, en na het succes van Queer Eye en Nailed It! lijkt de streaminggigant zich aan zijn woord te houden.

The Westside zal een mix worden tussen Glee en The Hill. In de muzikale serie The Westside volgen de camera’s van Netflix een groep ambitieuze en getalenteerde jonge muzikanten. Ze komen uit verschillende stromingen, maar gaan samen aan de slag om een programma te ontwikkelen én uit te voeren in een nachtclub in Los Angeles. Netflix volgt in The Westside de muzikanten terwijl ze hun dromen najagen, maar is er ook bij op de moeilijke momenten in hun beginnende carrière.

The Fix is een nieuwe komedieserie waarvan de makers zichzelf ten doel hebben gesteld om als eerste komedieshow ter wereld de grootste problemen van de wereld op te lossen. Jimmy Carr zal de The Fix presenteren en hij heeft de team captains Katherine Ryan en D.L. Hughley altijd bij zich. The Fix krijgt tien afleveringen en daarin zullen verschillende komieken en experts te gast zijn om een poging te doen om de problemen waarmee de wereld kampt met een knipoog op te lossen.

Sugar Rush wordt het nieuwste kookprogramma van Netflix. De nieuwe serie zal een meedogenloze snelle bakwedstrijd worden, waaraan briljante bakkers meedoen. Ze maken in no-time schitterende baksels die ook nog eens geweldig van smaak moeten en zullen zijn. De deelnemers zullen worden beoordeeld door banketbakkers van wereldklasse: Candace Nelson en Adriana Zumbo.

Netflix heeft nog niet aangekondigd wanneer deze series te streamen zullen zijn. MijnSerie zal het nieuws in de gaten houden en je direct op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen en aankondigingen over deze en andere nieuwe Netflix-series.

Welke nieuwe Netflix serie ga jij op je nog te-kijken-lijstje zetten?


Embed from Getty Images
Jason Katims
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst