Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Eerste nieuwe serie van Shonda Rhimes bij Netflix

Rhimes tekende eind 2017 een meerjarig contract bij Netflix. Nu is de eerste serie bekend gemaakt die zij gaat maken voor Netflix.
De nieuwe serie zal gebaseerd zijn op een artikel uit New York Magazine. Dat artikel werd geschreven door Jessica Pressler en ging eind mei viral.

How Anna Delvey Tricked New York’s Party People beschrijft de opkomst en ondergang van Anna Delvey, een Duitse erfgename die in New York uitgroeide tot een invloedrijke It-girl. Totdat bleek dat ze helemaal niet bestond; Anne Delvey was het alter ego van Anna Sorokin, een oplichtster die haar hele levensstijl verzonnen had.

Het tot een serie maken van dit verhaal is de eerste taak die Shonda Rhimes op zich neemt voor Netflix. Rhimes bedacht al series als Grey's Anatomy en Scandal. Bij series als How to Get Away with Murder, For the People (2018) en Station 19 was zij betrokken als producent. Al deze series maakte zij eerder voor ABC.

Het is nog niet bekend wanneer de eerste Netflix/Rhimes serie in première zal gaan bij de streamingdienst. MijnSerie houdt het nieuws rond Rhimes en Netflix nauwgezet in de gaten, zodra er meer nieuws is kun je dat lezen op MijnSerie.

Zal Rhimes bij Netflix net zo succesvol of nog succesvoller worden dan bij ABC?


Embed from Getty ImagesShonda Rhimes
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten