Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Twee personages Swamp Thing bekend gemaakt

Er zijn twee personages bekend gemaakt van de nieuwe DC Universe-serie Swamp Thing. Wie ze gaan spelen en wanneer de serie te zien zal zijn is nog onbekend.
Op 4 mei jongstleden berichtte MijnSerie al over de nieuwe Streamingdienst DC Universe en dat die exclusieve series zou gaan laten zien. Van één van die series is nu wat meer bekend gemaakt.

Het gaat over Swamp Thing, en niet verrassend gaat dat over Abby Arcane; een vrouw van in de dertig, die iets van een einzelgänger heeft. Abby werkt voor het CDC in Atlanta en wordt naar haar thuisstadje Houma gestuurd, nadat ze daar tien jaar weggebleven is. De reden: er is de Houma Flu uitgebroken daar. Een virus dat zij moet oplossen, wat ze meteen doet met onderzoeker Alec Holland. Al snel blijkt dat de beste manier om het virus te stoppen, het dichtgooien van het lokale moeras is, maar dat vinden de dorpelingen niet heel leuk.

En Alec Holland; een man van in de dertig speelt dan andere hoofdrol. Hij is een beetje een heethoofd, die werkt voor de Sunderland Corporation als onafhankelijk onderzoeker. Hij ontdekt een band tussen het moeras en de Houma Flu. Hij bouwt meteen een liefdesrelatie op met Abby Arcane en ondergaat door het moeras een vreemde transformatie: hij wordt Swamp Thing.

Mark Verheiden en Gary Dauberman zullen het script gaan schrijven en ook dienen als showrunners in deze nieuwe live-action dramaserie. De serie, gebaseerd op de DC karakters gecreëerd door Len Wein en Bernie Wrightson, heeft een direct van script tot serie order gekregen. Dat houdt in dat de serie geen pilot krijgt maar direct als serie is opgepikt.

In de loop der jaren, vanaf 1972 toen de eerste aflevering verscheen in stripvorm, is er een film geweest van Wes Graven in 1982, met een vervolg in 1989. Een jaar later kreeg de Swamp Thing een eigen live-actionserie die drie seizoenen lang te zien is geweest bij USA Network om in 1991 van FOX een animatieserie te krijgen; Swamp Thing: The Animated Series. En nu komt er dan een nieuwe serie over het ding uit het moeras.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten