Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Karakter Darlene mogelijk in nieuwe serie als opvolger Roseanne

Actrice Sara Gilbert, die de rol van Darlene speelt in de komedieserie Roseanne, zou mogelijk de hoofdrolspeler van een nieuwe serie worden, nadat Roseanne deze week gecanceld werd.

Bronnen hebben aan entertainmentwebsite TMZ bevestigd dat "ABC de mogelijkheden onderzoekt om de show een naamswijziging te geven en te focussen op het karakter Darlene in plaats van Roseanne". Gilbert zou al hebben gebeld met castleden om te kijken of ze interesse hebben in deze doorstart.

Embed from Getty Images
Sara Gilbert

Donderdag werd al bekend dat de producenten van de gecancelde televisieserie Roseanne opties bekijken om de acteurs op een andere manier samen in een programma te krijgen zonder actrice Roseanne Barr.

Dinsdag besloot ABC dat er geen nieuw seizoen zou komen van de komedieserie, nadat Barr een racistisch bericht deelde op Twitter.
Vorige aflevering
Hanging in Dorms with Boys and the Secret Life of Men
Hanging in Dorms with Boys and the Secret Life of Men
06x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BadWolf
03 jun 2018 16:16 -
Hoe bedoel je over lijken gaan. Voor mij is Roseanne Barr toch echt de kartrekker.
Reageer
avatar_anonymous
03 jun 2018 23:11
Hoezo over lijken gaan? Rosanne heeft toch zelf voor problemen gezorgd. Je kunt ABC niet kwalijk nemen dat ze er nog iets van proberen te maken. En de rest van de cast en crew had op werk gerekend de komende tijd.
Reageer
The Conners