Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chambers nieuwe Netflix-serie met Uma Thurman

Volgens Variety gaat Uma Thurman één van de hoofdrollen vertolken in de nieuwe super deluxe-serie Chambers van Netflix.

De actrice Uma Thurman, die eerder in de series Smash, The Slap (US) en Imposters een rol speelde, gaat nu een hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie Chambers. De serie gaat over een jonge hartpatiënt die zich gaat verdiepen in het mysterie rond het donorhart dat haar leven heeft gered. Hoe meer ze achter de waarheid komt over de plotselinge dood van haar donor, des te meer begint ze karaktereigenschappen van de overledene over te nemen, waarvan sommige verontrustend sinister zijn.

Nancy (Thurman), de moeder van de donor, zoekt toenadering tot de jonge vrouw met het hart van haar overleden dochter, waarbij ze erachter komt dat haar dochter misschien niet zo dood is als ze dacht.

Leah Rachel pent de serie neer en zij zal samen met Akela Cooper (Luke Cage) dienst doen als uitvoerend producent en showrunner. Het eerste seizoen van de bovennatuurlijke dramaserie zal tien afleveringen gaan krijgen. Wanneer de serie bij Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Ga jij Chambers op je nog-te-kijkenlijst zetten?


Embed from Getty Images
Uma Thurman
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Izzzmine
31 mei 2018 00:34 -
Altijd al een Uma-fan
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00